Відомий український співак Арсен Мірзоян показав, що готує для своєї дружини Тоні Матвієнко та поділився детальним рецептом картопляного пюре з гребінцями. Рецепт він опублікував в Instagram, передають Патріоти України.
Така страва виходить по-особливому смачною і підійде на той випадок, коли хочете урізноманітнити звичайне картопляне пюре. А якщо доповнити її смаженими гребінцями, то можна сміливо подавати навіть на святковий стіл.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Почистити картоплю та відварит її разом з селерою та цибулею.
2. Додати куркуму.
3. Потовкти пюре, додаючи молоко.
4. Обсмажити гребінці з подрібненим часником та імбиром.
5. Додати паприку.
Що додати до тіста, щоб пиріжки довго залишалися м’якими, передають Патріоти України. Загалом, важливо не пересушити тісто під час випікання.
Ти, напевно, і так майстер у приготуванні шашлику, але, як відомо, досконалості немає меж! Тому редакція Prostoway вирішила зайвий раз нагадати грубі помилки у приготуванні смаженого м’яса, які найчастіше називають відомі кухарі та професійні шашличник...