Багато господинь не враховують цей важливий нюанс! Як приготувати пишні сирники

агато молодих господинь дивуються, що їм ніяк не вдається приготувати пишні сирники, хоча у їхніх мам і бабусь страва завжди виходила саме такою, передають Патріоти України.

Чому ж сирні коржі, приготовані кулінарами-початківцями, часто виходять плоскими і жорсткими?

Відповідь проста: швидше за все молоді господині не виконують важливої процедури.

Що потрібно зробити з сиром

Перед змішуванням з іншими інгредієнтами кисломолочний продукт слід протерти через сито.

Без цієї процедури сирний компонент не набуде достатньої легкості.

А от якщо виконати цю нескладну дію, то страва відрізнятиметься пишністю та ніжністю.

Ще одна рекомендація

Просунуті господині радять замінити частину пшеничного борошна рисовим.

За рахунок цього компонента сирна основа матиме відмінну консистенцію: з такого тіста дуже просто зліпитиме ідеально рівні сирники.

Крім того, завдяки рисовому борошну на поверхні страви з’явиться гарна рум’яна скоринка.

Джерело: ПростоВей

Один простий трюк зробить картопляне пюре "ресторанною" стравою

неділя, 29 червень 2025, 17:07

Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...

Хрустка картопля без фольги: Кухарка розкрила простий інгредієнт, який переверне ваші уявлення

неділя, 29 червень 2025, 11:30

Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...