агато молодих господинь дивуються, що їм ніяк не вдається приготувати пишні сирники, хоча у їхніх мам і бабусь страва завжди виходила саме такою, передають Патріоти України.
Чому ж сирні коржі, приготовані кулінарами-початківцями, часто виходять плоскими і жорсткими?
Відповідь проста: швидше за все молоді господині не виконують важливої процедури.
Перед змішуванням з іншими інгредієнтами кисломолочний продукт слід протерти через сито.
Без цієї процедури сирний компонент не набуде достатньої легкості.
А от якщо виконати цю нескладну дію, то страва відрізнятиметься пишністю та ніжністю.
Просунуті господині радять замінити частину пшеничного борошна рисовим.
За рахунок цього компонента сирна основа матиме відмінну консистенцію: з такого тіста дуже просто зліпитиме ідеально рівні сирники.
Крім того, завдяки рисовому борошну на поверхні страви з’явиться гарна рум’яна скоринка.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
Запечена картопля - проста страва, яку більшість готує "на автоматі". Але саме вона може стати кулінарним шедевром, якщо додати лише один секретний інгредієнт. І це - сіль, передають Патріоти України. Відомий кухар Сільвія Фонтейн поділилася лайфхаком,...