Багато господинь не враховують цей важливий нюанс! Як приготувати пишні сирники

агато молодих господинь дивуються, що їм ніяк не вдається приготувати пишні сирники, хоча у їхніх мам і бабусь страва завжди виходила саме такою, передають Патріоти України.

Чому ж сирні коржі, приготовані кулінарами-початківцями, часто виходять плоскими і жорсткими?

Відповідь проста: швидше за все молоді господині не виконують важливої процедури.

Що потрібно зробити з сиром

Перед змішуванням з іншими інгредієнтами кисломолочний продукт слід протерти через сито.

Без цієї процедури сирний компонент не набуде достатньої легкості.

А от якщо виконати цю нескладну дію, то страва відрізнятиметься пишністю та ніжністю.

Ще одна рекомендація

Просунуті господині радять замінити частину пшеничного борошна рисовим.

За рахунок цього компонента сирна основа матиме відмінну консистенцію: з такого тіста дуже просто зліпитиме ідеально рівні сирники.

Крім того, завдяки рисовому борошну на поверхні страви з’явиться гарна рум’яна скоринка.

Джерело: ПростоВей

Як за кілька хвилин приготувати смачну карамель до млинців

понеділок, 19 травень 2025, 17:12

Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...

Дуже проста в приготуванні! Сирна запіканка з рисом та сухофруктами

понеділок, 19 травень 2025, 16:48

Шматок такої солодкої та ситної запіканки відмінно підійде на сніданок чи на перекус, передають Патріоти України. Форма – 18 см. У чаші з’єднати сир, сметану, 1 яйце, цукор, ванільний цукор та сіль. Пробити блендером у однорідну масу Якщо немає блендер...