агато молодих господинь дивуються, що їм ніяк не вдається приготувати пишні сирники, хоча у їхніх мам і бабусь страва завжди виходила саме такою, передають Патріоти України.
Чому ж сирні коржі, приготовані кулінарами-початківцями, часто виходять плоскими і жорсткими?
Відповідь проста: швидше за все молоді господині не виконують важливої процедури.
Перед змішуванням з іншими інгредієнтами кисломолочний продукт слід протерти через сито.
Без цієї процедури сирний компонент не набуде достатньої легкості.
А от якщо виконати цю нескладну дію, то страва відрізнятиметься пишністю та ніжністю.
Просунуті господині радять замінити частину пшеничного борошна рисовим.
За рахунок цього компонента сирна основа матиме відмінну консистенцію: з такого тіста дуже просто зліпитиме ідеально рівні сирники.
Крім того, завдяки рисовому борошну на поверхні страви з’явиться гарна рум’яна скоринка.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...