агато молодих господинь дивуються, що їм ніяк не вдається приготувати пишні сирники, хоча у їхніх мам і бабусь страва завжди виходила саме такою, передають Патріоти України.
Чому ж сирні коржі, приготовані кулінарами-початківцями, часто виходять плоскими і жорсткими?
Відповідь проста: швидше за все молоді господині не виконують важливої процедури.
Перед змішуванням з іншими інгредієнтами кисломолочний продукт слід протерти через сито.
Без цієї процедури сирний компонент не набуде достатньої легкості.
А от якщо виконати цю нескладну дію, то страва відрізнятиметься пишністю та ніжністю.
Просунуті господині радять замінити частину пшеничного борошна рисовим.
За рахунок цього компонента сирна основа матиме відмінну консистенцію: з такого тіста дуже просто зліпитиме ідеально рівні сирники.
Крім того, завдяки рисовому борошну на поверхні страви з’явиться гарна рум’яна скоринка.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...