Багато господинь роблять помилку! Як правильно солити м’ясо при варінні

Відварене м’ясо є дуже корисною та смачною стравою, але не завжди всіх влаштовують його “нудні” смакові якості, передають Патріоти України.

В основному претензія полягає в тому, що навіть якісний продукт при варінні виходить жорстким. Вживати таку страву, звичайно, ніхто не захоче.

Подробиці

Мало хто здогадується, що текстура відвареного м’яса багато в чому залежить від солі. Не всі господині додають цей компонент при варінні в потрібний момент.

Як правильно солити відварене м’ясо

Не можна солити воду до початку варіння, інакше зіпсується якість продукту. Також не варто додавати сіль на початковому етапі приготування. Досвідчені кухарі додають сіль приблизно за чверть години до готовності продукту.

У такому разі м’ясо не буде прісним і не вийде твердим.

Якщо ви відварюєте м’ясо для салату, то технологія його готування інша. Спочатку ми солимо воду, чекаємо поки вона закипить. Лише після цього кидаємо варитись м’ясо. За такого підходу воно вийде ідеальним.

Джерело: ПростоВей

Хочеться солоного, солодкого і кислого? Дізнайтесь, чого насправді не вистачає вашому організму

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 18:15

Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...

Ви могли не здогадуватися! ТОП-6 продуктів, які містять прихований цукор

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 17:15

Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...