Банановий чізкейк без випічки - покроковий рецепт, передають Патріоти України.
Інгредієнти (на форму 16 см):
Основа:
- Печиво до чаю – 200 г
- Вершкове масло – 80 г
Сирна маса:
- Желатин – 15 г
- Вода – 100 мл
- Сир домашній – 350 г
- Сметана – 150 г
- Банани – 2 шт.
- Цукор – 100 г
- Ванільний цукор
Верхній шар:
- Желе (жовтого кольору) – 1 уп.
- Желатин – 7 г
- Вода
- Банани – 3 шт.
Рецепт приготування:
- Подрібнюємо печиво та додаємо розм’якшене масло, вимішуємо і формуємо з печива дно у формі, попередньо вистелити пергаментний папір, ставимо в холодильник на 15 хв.
- Желатин заливаємо водою і залишаємо на 15 хв. Тим часом блендеруємо сир та банани, додаємо сметану цукор, ванільний цукор. Все гарно перемішуємо до однорідної маси і повільно вливаємо желатин, перемішуємо, вливаємо у форму і ставимо в холодильник на 1 год.
- Коли сирна маса гарно застигла, робимо верхній шар із желе.
- Готуємо желе відповідно інструкції, що на пакетику (бажано з банановим смаком) але якщо немає, то можна будь-яку жовтого відтінку (абрикосове, лимонне т.д.)
- І ще додаємо в желе 7 г желатину, щоб точно знати, що воно застине
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...