Дуже смачні і легкі у приготуванні м’ясні бендерики, передають Патріоти України.
Лаваш порізати на смужки (як на фото)
Заправляєм фарш (телятина,свинина) на свій смак. В мене цибуля терта, сіль, перець, багато кропу і трошки молока (щоб був рідший).
Намазуємо тоненько на лаваш, не до кінця по краях і складаємо трикутничком. Обжарити в яйці на невеликому вогні.
Молоді господині часто нарікають на прилипання млинців до сковороди. Їх стає дуже складно перевернути. А навіть якщо це вдасться зробити вчасно, на млинцях з’являться дірки. І добре, якщо страва хоча б частково збереже круглу форму. Іноді тісто для мли...
Вегани, вегетаріанці та ті, хто постить чи просто споживає мало м’яса, можуть отримувати достатньо білка з рослинної їжі, якщо вміють правильно обрати та поєднати продукти, передають Патріоти України. Найбільше білка у бобових, тофу, насінні, горіхах, ...