
Дуже смачні і легкі у приготуванні м’ясні бендерики, передають Патріоти України.
Лаваш порізати на смужки (як на фото)

Заправляєм фарш (телятина,свинина) на свій смак. В мене цибуля терта, сіль, перець, багато кропу і трошки молока (щоб був рідший).
Намазуємо тоненько на лаваш, не до кінця по краях і складаємо трикутничком. Обжарити в яйці на невеликому вогні.

Оливкова олія може допомогти знизити артеріальний тиск і підтримати здоров’я серця, особливо у людей похилого віку. Фахівці зазначають: щоденне вживання 1–2 столових ложок оливкової олії першого віджиму замість насичених жирів позитивно впливає на суди...
Щоб вибрати солодкий мандарин, потрібно звернути увагу на кілька чинників, а саме - колір, а також вагу фрукта і товщину шкірки. Важливо - уникати зелених плям біля "хвостика", м'яких або зморщених фруктів, а також легких мандаринів, які, швидше за все...