Бендерики з м’ясом за лічені хвилини. До бульйону чи борщу саме те, що потрібно!

Дуже смачні і легкі у приготуванні м’ясні бендерики, передають Патріоти України.

Лаваш порізати на смужки (як на фото)

Заправляєм фарш (телятина,свинина) на свій смак. В мене цибуля терта, сіль, перець, багато кропу і трошки молока (щоб був рідший).

Намазуємо тоненько на лаваш, не до кінця по краях і складаємо трикутничком. Обжарити в яйці на невеликому вогні.

Їжа, яка виснажує: Експерти пояснили, чому варто двічі подумати, перш ніж їсти оброблене м’ясо

неділя, 27 липень 2025, 13:05

Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...

Як вибрати якісну розчинну каву: ТОП-5 ознак, що не підведуть

неділя, 27 липень 2025, 11:12

Розчинна кава - зручний варіант для тих, хто хоче швидко збадьоритися. Але за зручністю часто ховається різниця у якості, яка може вплинути не лише на смак, а й на здоров’я. Як відрізнити добрий продукт від сурогату . пояснюємо простими словами, переда...