Бендерики з м’ясом за лічені хвилини. До бульйону чи борщу саме те, що потрібно!

Дуже смачні і легкі у приготуванні м’ясні бендерики, передають Патріоти України.

Лаваш порізати на смужки (як на фото)

Заправляєм фарш (телятина,свинина) на свій смак. В мене цибуля терта, сіль, перець, багато кропу і трошки молока (щоб був рідший).

Намазуємо тоненько на лаваш, не до кінця по краях і складаємо трикутничком. Обжарити в яйці на невеликому вогні.

Як довго можна тримати м’ясо в морозилці - більшість робить цю фатальну помилку

субота, 22 листопад 2025, 18:15

Чи знаєте ви, що неправильне заморожування м’яса може не лише зіпсувати його смак, а й завдати шкоди здоров’ю? Багато людей допускають одну поширену помилку - тримають м’ясо в морозилці занадто довго, навіть не підозрюючи про наслідки, передають Патріо...

Ви точно це їли! Яка їжа руйнує судини

субота, 22 листопад 2025, 17:45

Стан нашого здоров’я дуже залежить від того, що ми їмо щодня. Шкідлива їжа може негативно впливати не лише на фігуру, а й викликати серйозні порушення в організмі. Всі знають, що здоров’я серця пов’язане зі станом наших судин. Вживаючи шкідливу їжу, ми...