Бендерики з м’ясом за лічені хвилини. До бульйону чи борщу саме те, що потрібно!

Дуже смачні і легкі у приготуванні м’ясні бендерики, передають Патріоти України.

Лаваш порізати на смужки (як на фото)

Заправляєм фарш (телятина,свинина) на свій смак. В мене цибуля терта, сіль, перець, багато кропу і трошки молока (щоб був рідший).

Намазуємо тоненько на лаваш, не до кінця по краях і складаємо трикутничком. Обжарити в яйці на невеликому вогні.

Господиням на замітку! Що зробити, щоб млинці не прилипали до сковороди

субота, 31 травень 2025, 9:10

Молоді господині часто нарікають на прилипання млинців до сковороди. Їх стає дуже складно перевернути. А навіть якщо це вдасться зробити вчасно, на млинцях з’являться дірки. І добре, якщо страва хоча б частково збереже круглу форму. Іноді тісто для мли...

Не лише м’ясо: ТОП-6 найкращих продуктів для отримання білка

субота, 31 травень 2025, 8:56

Вегани, вегетаріанці та ті, хто постить чи просто споживає мало м’яса, можуть отримувати достатньо білка з рослинної їжі, якщо вміють правильно обрати та поєднати продукти, передають Патріоти України. Найбільше білка у бобових, тофу, насінні, горіхах, ...