Без дієт і обмежень: Ольга Цибульська розповіла, як їсти і не товстіти - є секрет (фото)

Українська співачка Ольга Цибульська зізналася, які хитрощі допомагають їй завжди бути у відмінній формі - і чому вона не вдається до жорстких дієт і обмежень, передають Патріоти України.

Суддя проекту "Співають всі!" на каналі "Україна" розповіла, що під час карантину на особливих дієтах вона не сиділа, врівноважувати психологічний стан і не впадати в паніку їй допомагав спорт.

У цей час я займалась спортом для того, щоб не поїхав дах. Прокидалась, вмикала відеотренінги від дієтолога і протягом 45 хвилин могла не думати про те, що світ зупинився.

Крім того, зірка впевнена: за бажанням, можна дотримуватись правильного харчування і коли людина приймає для себе цей спосіб життя, знаходиться і час, і можливість. До того ж, за словами співачки, зірватись може будь-хто, головне - не здаватись.

Насамперед слід перестати обманювати себе, що зможеш це робити стабільно. Зізнаюсь, я час від часу зриваюся, наприклад, нещодавно на ніч їла торт, бо в мами був день народження.
Але сьогодні я працюю на камеру і якщо хочу виглядати круто - маю тримати себе в руках. Слід пам’ятати одну просту істину - в телевізорі в тебе буде +7 кг. Тож якщо в житті ти маєш чудовий вигляд, то в кадрі буде все інакше.

А щодо страв і продуктів - у Ольги жодних обмежень! Єдине правило - час, коли їх можна вживати. Головне - не їсти на ніч, адже в цей час всі процеси в організмі сповільнюються. Тому після 19:00 я нічого не їм і навіть не п’ю воду.

Є секрет! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 8 травень 2025, 18:13

Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...

Є секрет! Чим врятувати надто жирний м’ясний бульйон

четвер, 8 травень 2025, 17:05

Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...