Без дієт і обмежень: Ольга Цибульська розповіла, як їсти і не товстіти - є секрет (фото)

Українська співачка Ольга Цибульська зізналася, які хитрощі допомагають їй завжди бути у відмінній формі - і чому вона не вдається до жорстких дієт і обмежень, передають Патріоти України.

Суддя проекту "Співають всі!" на каналі "Україна" розповіла, що під час карантину на особливих дієтах вона не сиділа, врівноважувати психологічний стан і не впадати в паніку їй допомагав спорт.

У цей час я займалась спортом для того, щоб не поїхав дах. Прокидалась, вмикала відеотренінги від дієтолога і протягом 45 хвилин могла не думати про те, що світ зупинився.

Крім того, зірка впевнена: за бажанням, можна дотримуватись правильного харчування і коли людина приймає для себе цей спосіб життя, знаходиться і час, і можливість. До того ж, за словами співачки, зірватись може будь-хто, головне - не здаватись.

Насамперед слід перестати обманювати себе, що зможеш це робити стабільно. Зізнаюсь, я час від часу зриваюся, наприклад, нещодавно на ніч їла торт, бо в мами був день народження.
Але сьогодні я працюю на камеру і якщо хочу виглядати круто - маю тримати себе в руках. Слід пам’ятати одну просту істину - в телевізорі в тебе буде +7 кг. Тож якщо в житті ти маєш чудовий вигляд, то в кадрі буде все інакше.

А щодо страв і продуктів - у Ольги жодних обмежень! Єдине правило - час, коли їх можна вживати. Головне - не їсти на ніч, адже в цей час всі процеси в організмі сповільнюються. Тому після 19:00 я нічого не їм і навіть не п’ю воду.

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...