
Вінегрет – це салат із розряду "порізали та забули". Страва настільки легка у приготуванні, але при цьому абсолютно універсальна: згодиться для посту, стане окрасою щоденного і святкового столу. Урізноманітнити таку звичну страву можна завдяки одному лише інгредієнту – морській капусті. Пікантність та насиченість смаку – гарантовано. Рецептом вінегрету з морською капустою поділилася фудблогерка Наталя Сальникова в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для заправки:
Спосіб приготування:
1. Буряк, моркву, батат чи корінь селери відварити. Після – порізати кубиками.
2. Цибулю порізати півкільцями.
3. Огірки порізати кубиками.
4. Змішати усі інгредієнти для салату.
5. Заправити оливковою олією. Посолити та поперчити.
Бажання накинутися на фастфуд після важкого робочого дня - цілком нормальна реакція організму, а не прояв слабкої сили волі. Про це заявляють лікарі, пояснюючи, що вся справа - у перевтомі мозку, передають Патріоти України. Після тривалого напруження м...
Багато людей стикаються з проблемою позбавлення від надлишкових кілограмів. Часто це пов’язано не лише з кількістю спожитої їжі, а й з тим, в яку пору доби ми сідаємо за стіл. Виявляється, час прийому їжі має вагоме значення, особливо коли йдеться про ...