Без картоплі і з секретним інгредієнтом: Рецепт вінегрета по-новому

Вінегрет – це салат із розряду "порізали та забули". Страва настільки легка у приготуванні, але при цьому абсолютно універсальна: згодиться для посту, стане окрасою щоденного і святкового столу. Урізноманітнити таку звичну страву можна завдяки одному лише інгредієнту – морській капусті. Пікантність та насиченість смаку – гарантовано. Рецептом вінегрету з морською капустою поділилася фудблогерка Наталя Сальникова в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • батат\корінь селери
  • червона цибуля
  • свіжі чи солоні огірки
  • зелений горошок
  • морська капуста
  • кріп
  • зелена цибуля

Для заправки:

  • оливкова олія
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, батат чи корінь селери відварити. Після – порізати кубиками.

2. Цибулю порізати півкільцями.

3. Огірки порізати кубиками.

4. Змішати усі інгредієнти для салату.

5. Заправити оливковою олією. Посолити та поперчити.

Дешево і дуже смачно! Намазка зі смаком червоної ікри з простих інгредієнтів

середа, 26 листопад 2025, 6:45

Бажаєте здивувати близьких? Приготуйте намазку за рецептом кулінарки Елли Іванової, яким вона поділилася з читачами "Фактів", передають Патріоти України. Поцікавтеся у рідних, які їхні враження. Адже кожна людина має свій смак і свою думку. Якщо намазк...

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...