Без картоплі і з секретним інгредієнтом: Рецепт вінегрета по-новому

Вінегрет – це салат із розряду "порізали та забули". Страва настільки легка у приготуванні, але при цьому абсолютно універсальна: згодиться для посту, стане окрасою щоденного і святкового столу. Урізноманітнити таку звичну страву можна завдяки одному лише інгредієнту – морській капусті. Пікантність та насиченість смаку – гарантовано. Рецептом вінегрету з морською капустою поділилася фудблогерка Наталя Сальникова в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • батат\корінь селери
  • червона цибуля
  • свіжі чи солоні огірки
  • зелений горошок
  • морська капуста
  • кріп
  • зелена цибуля

Для заправки:

  • оливкова олія
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, батат чи корінь селери відварити. Після – порізати кубиками.

2. Цибулю порізати півкільцями.

3. Огірки порізати кубиками.

4. Змішати усі інгредієнти для салату.

5. Заправити оливковою олією. Посолити та поперчити.

Вечеряти після 18:00 можна! Дієтологи пояснюють, чому це безпечно

субота, 15 листопад 2025, 17:14

Роками говорили: Не їж після 18:00. Цей міф особливо популярний серед тих, хто прагне схуднути. Але наука доводить: час вечері не головне. Ключовим є баланс калорій, склад їжі та час прийому відносно сну, передають Патріоти України. Якщо ви лягаєте спа...

Ви будете здивовані! Ці продукти містять більше вітаміну С, ніж апельсин

субота, 15 листопад 2025, 9:15

Апельсини традиційно вважаються головним джерелом вітаміну С, проте насправді існує чимало продуктів, які містять цього вітаміну значно більше. Дієтологи наголошують: регулярне вживання таких фруктів, овочів і ягід допомагає зміцнити імунітет, покращит...