Без картоплі і з секретним інгредієнтом: Рецепт вінегрета по-новому

Вінегрет – це салат із розряду "порізали та забули". Страва настільки легка у приготуванні, але при цьому абсолютно універсальна: згодиться для посту, стане окрасою щоденного і святкового столу. Урізноманітнити таку звичну страву можна завдяки одному лише інгредієнту – морській капусті. Пікантність та насиченість смаку – гарантовано. Рецептом вінегрету з морською капустою поділилася фудблогерка Наталя Сальникова в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • буряк
  • морква
  • батат\корінь селери
  • червона цибуля
  • свіжі чи солоні огірки
  • зелений горошок
  • морська капуста
  • кріп
  • зелена цибуля

Для заправки:

  • оливкова олія
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Буряк, моркву, батат чи корінь селери відварити. Після – порізати кубиками.

2. Цибулю порізати півкільцями.

3. Огірки порізати кубиками.

4. Змішати усі інгредієнти для салату.

5. Заправити оливковою олією. Посолити та поперчити.

Курка чи індичка: Що корисніше для здоров’я?

четвер, 25 грудень 2025, 13:07

Обидва види м’яса мають свої переваги, передають Патріоти України.

Ідеальне картопляне пюре? Додайте цей один інгредієнт!

четвер, 25 грудень 2025, 11:45

Використання молока під час варіння – простий, але ефективний спосіб зробити пюре ніжним, кремовим і ароматним. Цей трюк гарантовано сподобається як дітям, так і дорослим, передають Патріоти України.