Без розкачування коржів та без духовки - рецепт торта за 15 хвилин

Гадаю, що ви також любите швидкі рецепти. Приготувати торт буквально за 15 хвилин — це ідеальна історія для будь-якої господині. Пропонуємо вам до уваги торт, для якого не треба випікати коржі та взагалі користуватись духовкою, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування вам потрібні наступні:

  • швидкий сніданок «‎Несквік» — 200 г;
  • горіхи — 100 г;
  • курага — 100 г;
  • шоколад — 70 г;
  • масло — 70 г.

Для приготування крему:

  • сирна маса — 360 г;
  • сметана 25% — 300 г;
  • цукор — 80 г;
  • ванільний цукор — 10 г;
  • желатин — 1 ч.л.;
  • вода — 3 ст.л.

Як приготувати

В блендер засипаємо швидкий сніданок «‎Несквік», горіхи, курагу. Подрібнюємо на крихти. Це перший етап підготовки.

В ємність покладіть темний шоколад та масло. Відправте в мікрохвильову піч, щоб компоненти розтопились в однорідну масу. Перелийте в ємність з крихтами. Ретельно перемішайте.

Для приготування крему змішайте сирну масу, сметану, цукор, ванільний цукор. Трохи збийте, щоб цукор розчинився.

Желатин та 3 столові ложки води відправте також в мікрохвильовку. В желатин додайте потім 2 столові ложки крему, вимішайте та додайте до загальної маси. Знов ретельно перемішайте, щоб желатин рівномірно розподілився.

Форму застеліть пергаментним папером. Спочатку викладіть шар з крихтами. Потім крем. Нашаровуйте до закінчення інгредієнтів. Відправте торт на 3 години в холодильник.

Як бачите, все просто. Торт приготувати можна просто зібравши разом інгредієнти. Всього 15 хвилин вашого часу. До речі, в торт можна класти і цілі сніданкові кульки. Можна також міксувати. Смачного!

Сало чи вершкове масло? Ось який жир насправді корисніший для організму

четвер, 18 грудень 2025, 12:15

Вершкове масло десятиліттями вважалося беззаперечно корисним жиром - недарма з’явився вислів "маслом кашу не зіпсуєш". Його вершковий смак давно став звичним у кашах, пюре та випічці. А як щодо сала? Який продукт безпечніший для серця і судин - сало чи...

Ви могли це не знати! Як слід зберігати мед

четвер, 18 грудень 2025, 11:45

Навіть коли ви обрали та купили мед, його ще треба правильно зберігати. Мед, що зберігається в неналежних умовах, не тільки занадто швидко кристалізується, але й може втратити свій смак і просто зіпсуватися. Однак це поширена помилка, яка призводить до...