Такий десерт вам точно припаде до смаку і сподобається всім тим, хто любить шоколадні ласощі, які немає необхідності довго готувати на кухні. Желатину в складі немає, але застигає десерт просто ідеально, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Крохмаль беріть той, який є в наявності, принципового значення в ньому немає. Також і шоколад, беріть той, який більше любимо – чорний або молочний
Молоко ставимо на плиту, всипаємо крохмаль, кидаємо шматочки шоколаду і розтоплюємо їх, нагріваючи молоко. Масу постійно перемішуємо, щоб вона не прогрілася і рівномірна ставала густою.
Коли побачите, що вже дуже густа консистенція, знімаємо з плити і розкладаємо по формах, відправляємо в холодильник застигати на кілька годин.
Десерт виходить дуже ніжним, повністю шоколадним, не тане в руках. Краще беріть невеликі форми з силікону, так простіше виймати десерт і викладати його на тарілку
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...