Такий десерт вам точно припаде до смаку і сподобається всім тим, хто любить шоколадні ласощі, які немає необхідності довго готувати на кухні. Желатину в складі немає, але застигає десерт просто ідеально, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Крохмаль беріть той, який є в наявності, принципового значення в ньому немає. Також і шоколад, беріть той, який більше любимо – чорний або молочний
Молоко ставимо на плиту, всипаємо крохмаль, кидаємо шматочки шоколаду і розтоплюємо їх, нагріваючи молоко. Масу постійно перемішуємо, щоб вона не прогрілася і рівномірна ставала густою.
Коли побачите, що вже дуже густа консистенція, знімаємо з плити і розкладаємо по формах, відправляємо в холодильник застигати на кілька годин.
Десерт виходить дуже ніжним, повністю шоколадним, не тане в руках. Краще беріть невеликі форми з силікону, так простіше виймати десерт і викладати його на тарілку
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...