
Такий десерт вам точно припаде до смаку і сподобається всім тим, хто любить шоколадні ласощі, які немає необхідності довго готувати на кухні. Желатину в складі немає, але застигає десерт просто ідеально, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Крохмаль беріть той, який є в наявності, принципового значення в ньому немає. Також і шоколад, беріть той, який більше любимо – чорний або молочний
Молоко ставимо на плиту, всипаємо крохмаль, кидаємо шматочки шоколаду і розтоплюємо їх, нагріваючи молоко. Масу постійно перемішуємо, щоб вона не прогрілася і рівномірна ставала густою.
Коли побачите, що вже дуже густа консистенція, знімаємо з плити і розкладаємо по формах, відправляємо в холодильник застигати на кілька годин.
Десерт виходить дуже ніжним, повністю шоколадним, не тане в руках. Краще беріть невеликі форми з силікону, так простіше виймати десерт і викладати його на тарілку
Чай - улюблений напій багатьох, який зігріває вранці, освіжає влітку та постачає антиоксиданти й мінерали. Але не всі чаї корисні: деякі можуть сприяти набору ваги та провокувати захворювання, передають Патріоти України. Людям із гастроезофагеальним ре...
У світі чаю з’явився новий фаворит - улун, або чорний дракон. Це не чорний, не зелений і навіть не білий чи червоний чай. Його популярність стрімко зростає, особливо серед тих, хто цінує здоров’я, ясність розуму та схуднення, передають Патріоти України...