
Жульєн свого часу придумали на той випадок, коли потрібно небанально приготувати курку та гриби. А для того, щоб страва виглядала ефектно та святково, її можна подати у млинцях – бездоганна гаряча страва для гостей. Рецептом жульєну у млинцях поділилася фудблогерка cooking_with_gala в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для приготування млинців потрібно з`єднати всі інгредієнти по черзі, окрім води. Перемішати та залишити на 30 хвилин.
2. Перед приготуванням додати воду. Посмажити млинці.
3. Для приготування начинки потрібно подрібнити та поставити смажитися цибулю.
4. Порізати печериці та додати до цибулі. Тушкувати під кришкою 8 хвилин.
5. Відварене філе порізати та додати до грибів.
6. Додати сіль, перець та вершки. Тушкувати ще 2 хвилини.
7. Натерти сир та додати до начинки.
Хоча доступ до свіжих фруктів восени та взимку може бути проблемою, якщо ви живете в холодному кліматі, але ви, скоріше за все, вже помітили, що хурма з'являється у вашому місцевому продуктовому магазині. Загалом існує кілька сортів хурми, зокрема Фую,...
Мандарини - символ зими та свята: солодкі, соковиті і багаті на вітамін С. Вони зміцнюють імунітет, підтримують серце та нервову систему, а також допомагають боротися з осінньою втомою, передають Патріоти України. Але є «але»:. Як вибрати хороші мандар...