Жульєн свого часу придумали на той випадок, коли потрібно небанально приготувати курку та гриби. А для того, щоб страва виглядала ефектно та святково, її можна подати у млинцях – бездоганна гаряча страва для гостей. Рецептом жульєну у млинцях поділилася фудблогерка cooking_with_gala в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для приготування млинців потрібно з`єднати всі інгредієнти по черзі, окрім води. Перемішати та залишити на 30 хвилин.
2. Перед приготуванням додати воду. Посмажити млинці.
3. Для приготування начинки потрібно подрібнити та поставити смажитися цибулю.
4. Порізати печериці та додати до цибулі. Тушкувати під кришкою 8 хвилин.
5. Відварене філе порізати та додати до грибів.
6. Додати сіль, перець та вершки. Тушкувати ще 2 хвилини.
7. Натерти сир та додати до начинки.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...