Бездоганна гаряча страва на святковий стіл: Як приготувати жульєн у млинцях

Жульєн свого часу придумали на той випадок, коли потрібно небанально приготувати курку та гриби. А для того, щоб страва виглядала ефектно та святково, її можна подати у млинцях – бездоганна гаряча страва для гостей. Рецептом жульєну у млинцях поділилася фудблогерка cooking_with_gala в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Для млинців:

  • яйця – 5 шт
  • цукор – 1 ч. л.
  • сіль – 1\2 ч. л.
  • олія – 50 мл
  • молоко – 100 мл
  • вода – 200 мл
  • борошно – 250 мл

Для начинки:

  • варене куряче філе – 250 г
  • масло – 50 г
  • цибуля – 1 шт
  • печериці – 400 г
  • вершки 30% – 150 мл
  • сир – 250 г
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Для приготування млинців потрібно з`єднати всі інгредієнти по черзі, окрім води. Перемішати та залишити на 30 хвилин.

2. Перед приготуванням додати воду. Посмажити млинці.

3. Для приготування начинки потрібно подрібнити та поставити смажитися цибулю.

4. Порізати печериці та додати до цибулі. Тушкувати під кришкою 8 хвилин.

5. Відварене філе порізати та додати до грибів.

6. Додати сіль, перець та вершки. Тушкувати ще 2 хвилини.

7. Натерти сир та додати до начинки.

8. Викласти начинку в центрі млинця і зібрати у мішечок. Зав`язати сиром косичкою чи стеблами зеленої цибулі.

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...