Жульєн свого часу придумали на той випадок, коли потрібно небанально приготувати курку та гриби. А для того, щоб страва виглядала ефектно та святково, її можна подати у млинцях – бездоганна гаряча страва для гостей. Рецептом жульєну у млинцях поділилася фудблогерка cooking_with_gala в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Для приготування млинців потрібно з`єднати всі інгредієнти по черзі, окрім води. Перемішати та залишити на 30 хвилин.
2. Перед приготуванням додати воду. Посмажити млинці.
3. Для приготування начинки потрібно подрібнити та поставити смажитися цибулю.
4. Порізати печериці та додати до цибулі. Тушкувати під кришкою 8 хвилин.
5. Відварене філе порізати та додати до грибів.
6. Додати сіль, перець та вершки. Тушкувати ще 2 хвилини.
7. Натерти сир та додати до начинки.
Ось що станеться, якщо зберігати лимони в морозилці, передають Патріоти України.
Забудьте про дорогі креми від зморшок і укол ботокса - справжній секрет молодості може ховатися у простій горстці арахісу, яку варто з’їдати щодня, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Барселони виявила, що арахіс уповільнює старіння...