"Безешки" із сюрпризом: Простий рецепт хрумкого білкового печива з шоколадною начинкою

Якщо ви такі ж ласуни, як ми – це печиво стане вашим улюбленим. Його з легкістю можна приготувати з дітьми, адже рецепт не складний для початківців. Білкове печиво ззовні схоже на безе, але всередині на вас чекає приємний сюрприз – горішки та шоколад, зазначають Патріоти України.

Рецепт білкового печива

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно збийте білки до стійких піків за допомогою міксера. Цей процес займе у вас близько 3 – 4 хвилин.
  • Додайте до них цукрову пудру та продовжуйте збивати.
  • Влийте ванільний екстракт та оцет і знову збивайте до стійких піків.
  • Подрібніть горіхи та шоколад в дрібну крихту.
  • Введіть горіхи та шоколад в білкову масу та обережно вимішайте все ложкою.
  • Вкрийте деко для випікання шаром пергаменту.
  • За допомогою ложки викладіть масу на деко, щоб вийшло кругле печиво.
  • Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте печиво протягом 30 хвилин.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з ароматною кавою. Смачного!
Джерело: 24 канал

Буде смакота! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

понеділок, 9 червень 2025, 15:09

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосо...

Є секрет! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

понеділок, 9 червень 2025, 12:12

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізн...