"Безешки" із сюрпризом: Простий рецепт хрумкого білкового печива з шоколадною начинкою

Якщо ви такі ж ласуни, як ми – це печиво стане вашим улюбленим. Його з легкістю можна приготувати з дітьми, адже рецепт не складний для початківців. Білкове печиво ззовні схоже на безе, але всередині на вас чекає приємний сюрприз – горішки та шоколад, зазначають Патріоти України.

Рецепт білкового печива

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно збийте білки до стійких піків за допомогою міксера. Цей процес займе у вас близько 3 – 4 хвилин.
  • Додайте до них цукрову пудру та продовжуйте збивати.
  • Влийте ванільний екстракт та оцет і знову збивайте до стійких піків.
  • Подрібніть горіхи та шоколад в дрібну крихту.
  • Введіть горіхи та шоколад в білкову масу та обережно вимішайте все ложкою.
  • Вкрийте деко для випікання шаром пергаменту.
  • За допомогою ложки викладіть масу на деко, щоб вийшло кругле печиво.
  • Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте печиво протягом 30 хвилин.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з ароматною кавою. Смачного!
Джерело: 24 канал

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Не готуйте так омлет! Ці помилки зіпсують страву

четвер, 28 березень 2024, 8:59

Під час приготування омлет дуже часто опадає і стає схожим на звичайний млинець. Через це він виходить несмачним. А псують страву всьогтдекілька помилок, які часто допускають, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповість, що не варто робити...