"Безешки" із сюрпризом: Простий рецепт хрумкого білкового печива з шоколадною начинкою

Якщо ви такі ж ласуни, як ми – це печиво стане вашим улюбленим. Його з легкістю можна приготувати з дітьми, адже рецепт не складний для початківців. Білкове печиво ззовні схоже на безе, але всередині на вас чекає приємний сюрприз – горішки та шоколад, зазначають Патріоти України.

Рецепт білкового печива

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно збийте білки до стійких піків за допомогою міксера. Цей процес займе у вас близько 3 – 4 хвилин.
  • Додайте до них цукрову пудру та продовжуйте збивати.
  • Влийте ванільний екстракт та оцет і знову збивайте до стійких піків.
  • Подрібніть горіхи та шоколад в дрібну крихту.
  • Введіть горіхи та шоколад в білкову масу та обережно вимішайте все ложкою.
  • Вкрийте деко для випікання шаром пергаменту.
  • За допомогою ложки викладіть масу на деко, щоб вийшло кругле печиво.
  • Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте печиво протягом 30 хвилин.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з ароматною кавою. Смачного!
Джерело: 24 канал

Лише спробуйте! Що додати в кляр для відбивних, щоб м’ясо вийшло ніжніше і соковитіше

неділя, 27 квітень 2025, 11:10

Відбивні прийнято готувати з якісного шматка свинячого м’яса, щоб страва вийшла смачною та ароматною. Також важливо досягти потрібного рівня соковитості, тому що “гумові” відбивні ніхто не буде їсти, передають Патріоти України. Як правило, переважно го...

Є секрет! Як позбавити м’ясо птиці від шкідливої хімії за допомогою особливого маринаду

неділя, 27 квітень 2025, 10:09

На жаль в більшості супермаркетів та магазинів прилавки переповнені неякісною м’ясною продукцією. Тварин та птицю годують різною «хімією», щоб вони швидше росли і набирали масу, передають Патріоти України. Нас, споживачів, та любителів смачно поїсти ба...