"Безешки" із сюрпризом: Простий рецепт хрумкого білкового печива з шоколадною начинкою

Якщо ви такі ж ласуни, як ми – це печиво стане вашим улюбленим. Його з легкістю можна приготувати з дітьми, адже рецепт не складний для початківців. Білкове печиво ззовні схоже на безе, але всередині на вас чекає приємний сюрприз – горішки та шоколад, зазначають Патріоти України.

Рецепт білкового печива

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

Інгредієнти:


Приготування:

  • Ретельно збийте білки до стійких піків за допомогою міксера. Цей процес займе у вас близько 3 – 4 хвилин.
  • Додайте до них цукрову пудру та продовжуйте збивати.
  • Влийте ванільний екстракт та оцет і знову збивайте до стійких піків.
  • Подрібніть горіхи та шоколад в дрібну крихту.
  • Введіть горіхи та шоколад в білкову масу та обережно вимішайте все ложкою.
  • Вкрийте деко для випікання шаром пергаменту.
  • За допомогою ложки викладіть масу на деко, щоб вийшло кругле печиво.
  • Розігрійте духовку до 170 градусів та випікайте печиво протягом 30 хвилин.
  • Готове печиво охолодіть та подавайте до столу з ароматною кавою. Смачного!
Джерело: 24 канал

Є секрет! Що зробити, щоб в холодильнику завжди приємно пахло

п’ятниця, 7 листопад 2025, 10:45

Неприємний запах у холодильнику - поширена проблема, яка з часом з’являється навіть у нових приладах. Причиною часто стають залишки їжі з сильним ароматом або продукти, що зберігаються без кришки. Навіть після миття полиць запах може швидко повернутися...

Сметана якої жирності найкорисніша - пояснюють дієтологи

п’ятниця, 7 листопад 2025, 8:44

Сметана - улюблений продукт українців, але не всі знають, яку жирність обрати, щоб отримати максимум користі й не нашкодити здоров’ю. Фахівці кажуть: усе залежить від вашої мети - схуднення, підтримки фігури чи повноцінного харчування, передають Патріо...