Головною перевагою картоплі є те, що овоч можна приготувати, як завгодно, і навіть з найпростіших продуктів зробити вишукану закуску для святкового столу. Одна з таких – картопляні кульки. Їх можна приготувати, як з начинкою та без, і подавати з улюблении соусами. Рецептом картопляних кульок поділилася фудблогерка Інна Левенець в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Залити кешью кипяченою водою та залишити на 30 хвилин.
2. Почистити та порізати кубиками картоплю Відварити в підсоленій воді.
3. Зробити з картоплі пюре.
4. Кешью, молоко та крохмаль збити в блендері.
5. Картопляне пюре змішати з кремом. Додати часник, рослинну олію, сіль та перець.
6. За допомогою кондитерського мішка відсадити кульки, або сформувати самостійно. Помазати рослинною олією.
7. Випікати при температурі 170 градусів 35-40 хвилин. Найкраще подавати з соусами.
Лосось і курятина - два популярні джерела білка, які часто з’являються в раціоні тих, хто стежить за здоров’ям. Обидва продукти мають високий вміст поживних речовин, але відрізняються за складом жирів, вітамінів і калорійністю, передають Патріоти Украї...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...