Головною перевагою картоплі є те, що овоч можна приготувати, як завгодно, і навіть з найпростіших продуктів зробити вишукану закуску для святкового столу. Одна з таких – картопляні кульки. Їх можна приготувати, як з начинкою та без, і подавати з улюблении соусами. Рецептом картопляних кульок поділилася фудблогерка Інна Левенець в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Залити кешью кипяченою водою та залишити на 30 хвилин.
2. Почистити та порізати кубиками картоплю Відварити в підсоленій воді.
3. Зробити з картоплі пюре.
4. Кешью, молоко та крохмаль збити в блендері.
5. Картопляне пюре змішати з кремом. Додати часник, рослинну олію, сіль та перець.
6. За допомогою кондитерського мішка відсадити кульки, або сформувати самостійно. Помазати рослинною олією.
7. Випікати при температурі 170 градусів 35-40 хвилин. Найкраще подавати з соусами.
Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...
Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...