Безпрограшна й бюджетна гаряча закуска: Рецепт картопляних кульок із апетитною скоринкою

Головною перевагою картоплі є те, що овоч можна приготувати, як завгодно, і навіть з найпростіших продуктів зробити вишукану закуску для святкового столу. Одна з таких – картопляні кульки. Їх можна приготувати, як з начинкою та без, і подавати з улюблении соусами. Рецептом картопляних кульок поділилася фудблогерка Інна Левенець в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • очищена картопля – 700 г
  • кешью – 200 г
  • молоко – 100 мл
  • кукурудзяний крохмаль – 2 ч. л.
  • сушений часник – 1\2 ч. л.
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

1. Залити кешью кипяченою водою та залишити на 30 хвилин.

2. Почистити та порізати кубиками картоплю Відварити в підсоленій воді.

3. Зробити з картоплі пюре.

4. Кешью, молоко та крохмаль збити в блендері.

5. Картопляне пюре змішати з кремом. Додати часник, рослинну олію, сіль та перець.

6. За допомогою кондитерського мішка відсадити кульки, або сформувати самостійно. Помазати рослинною олією.

7. Випікати при температурі 170 градусів 35-40 хвилин. Найкраще подавати з соусами.

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...