Головною перевагою картоплі є те, що овоч можна приготувати, як завгодно, і навіть з найпростіших продуктів зробити вишукану закуску для святкового столу. Одна з таких – картопляні кульки. Їх можна приготувати, як з начинкою та без, і подавати з улюблении соусами. Рецептом картопляних кульок поділилася фудблогерка Інна Левенець в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Залити кешью кипяченою водою та залишити на 30 хвилин.
2. Почистити та порізати кубиками картоплю Відварити в підсоленій воді.
3. Зробити з картоплі пюре.
4. Кешью, молоко та крохмаль збити в блендері.
5. Картопляне пюре змішати з кремом. Додати часник, рослинну олію, сіль та перець.
6. За допомогою кондитерського мішка відсадити кульки, або сформувати самостійно. Помазати рослинною олією.
7. Випікати при температурі 170 градусів 35-40 хвилин. Найкраще подавати з соусами.
Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...
Дружина співака Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова зізналася, що чоловік хотів розлучитися з нею через пластичні операції, передають Патріоти України. У коментарі ЖВЛ Репяхова несподівано повідомила, що Павлік був категорично проти того, щоб в...