Тонкі ажурні заварні млинці добре виходять не лише з тіста на молоці — готують їх і на кефірі. Досвідчені господині радять другий варіант, оскільки так млинці стають ніжнішими та мають більш насичений молочний смак. Подавати такі млинці можна з медом, варенням або як самостійне блюдо, радять Патріоти України.
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...
Дієтичних добавок, які були б по-справжньому корисними для серцево-судинної системи, не існує. Однак маркетинг у цій сфері працює доволі ефективно, спонукаючи людей вживати добавки, які, як обіцяють виробники, знижують ризик виникнення низки захворюван...