Більш ніжний та насичений смак: Простий рецепт ажурних млинців на кефірі та окропі

Тонкі ажурні заварні млинці добре виходять не лише з тіста на молоці — готують їх і на кефірі. Досвідчені господині радять другий варіант, оскільки так млинці стають ніжнішими та мають більш насичений молочний смак. Подавати такі млинці можна з медом, варенням або як самостійне блюдо, радять Патріоти України.

Ажурні млинці на кефірі та окропі
Інгредієнти:
Кефір — 150 мл;
Окріп — 100 мл;
Яйця — 3 шт.;
Борошно пшеничне — 5 ст. л.;
Олія — 1,5 ст. л.;
Цукор — 1,5 ст. л.;
Сіль — 0,5 ч. л.
Покроковий рецепт:
1. Яйця збити з цукром та сіллю.
2. Додати кефір та перемішати.
3. Влити олію.
4. Поступово всипати борошно в тісто.
5. Добре перемішати та залити окріп.
6. Перемішати до появи бульбашок.
7. Можна починати пекти млинці традиційним способом із двох сторін.

Це може здивувати! Названо найшкідливіший суп для здоров’я

вівторок, 25 листопад 2025, 8:44

Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...

Ось як розпізнати зіпсовану курку. Ніколи її не їжте! Біль у шлунку - це лише початок

понеділок, 24 листопад 2025, 19:15

Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...