
Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця
- дрібка солі
- 100г цукру
- 1 чайна ложка ванільного цукру
- 100 мл молока
- 20 г вершкового масла
- цедра 1 лимона
- 80 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 4-5 яблук
- Сік 1/2 лимона.
Приготування:
- Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
- Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
- Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
- Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
- Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
- Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
- Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!
Серцево-судинні захворювання залишаються головною причиною смертності. Атеросклероз і гіпертонія можуть призвести до інфарктів і інсультів, тому профілактика життєво важлива, передають Патріоти України. Правильне харчування, фізична активність і включе...
З настанням сезону застуди та грипу багато хто починає активно вживати вітамін С, мед або напої з лимоном та імбиром, сподіваючись підсилити імунну систему. Але експерти попереджають: справжній захист організму залежить не від одного продукту чи добавк...