
Сьогодні готуємо яблучний пиріг, де яблук буде більше ніж тіста. Виходить вологий, ніжний і пиріг, що тане в роті, з вершковим смаком. Суцільна насолода, передають Патріоти України.
Для приготування потрібно:
- 2 яйця
 - дрібка солі
 - 100г цукру
 - 1 чайна ложка ванільного цукру
 - 100 мл молока
 - 20 г вершкового масла
 - цедра 1 лимона
 - 80 г пшеничного борошна
 - 1 чайна ложка розпушувача
 - 4-5 яблук
 - Сік 1/2 лимона.
 
Приготування:
- Яйця розмішуємо, додаємо цукор, сіль та ванілін. Збиваємо до густої білої маси.
 - Вливаємо молоко і розтоплене вершкове масло.
 - Додаємо цедру лимона та добре збиваємо масу.
 - Всипаємо борошно та розпушувач, ще раз збиваємо.
 - Яблука чистимо від шкірки, розрізаємо навпіл. Натираємо ябко на тертці для слайсів або нарізаємо вручну.
 - Змішуємо яблука та тісто. Викладаємо масу у форму (18 см) та відправляємо випікатися на 40-45 хвилин (180).
 - Даємо пирогу охолонути, а потім посипаємо пудрою і насолоджуємося чудовим смаком. Смачного!
 
 
			
			
			
			
			
			Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....
		 
			
			
			
			
			Смачне та ароматне сало -  справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...