Більше ніяких магазинних: Рецепт особливих духмяних булочок до сніданку

Такі булочки чудово підійдуть до сніданку. Ви можете подавати їх із солодким джемом або домашнім варенням. Не переживайте, розмарин відмінно поєднується із солодким абрикосом, сливами, полуницею та персиками, радять Патріоти України.

Рецепт сніданкових булочок

  • Час підготовки: 3 години
  • Час приготування: 25 хвилини
  • Порції: 10 штук

Інгредієнти:


Приготування:

  1. У глибокому посуді змішайте молоко, дріжджі і 1 столову ложку цукру. Перемішайте та дайте постояти до утворення піни (5 хвилин).
  2. У чаші міксера збийте м'яке вершкове масло, 1 столову ложку розмарину, сіль і решту (1 столову ложку) цукру на середній швидкості до світлої маси (2 хвилини). Вибийте в масу яйце, перемішуйте поки добре не з’єднається.
  3. Перемішайте опару з 1,5 склянками борошна. Поступово додайте решту борошна. Тісто має бути еластичним і злегка липким на дотик.
  4. Злегка змастіть олією миску, викладіть тісто та накрийте чистим рушником. Дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (30 – 45 хвилин).
  5. Ще раз розімніть тісто, розділіть на 10 шматочків формуючи кульки.
  6. Злегка змастіть олією чавунну сковороду, викладіть кульки тіста. Змастіть верхівки розтопленим вершковим маслом і посипте рештою (1 столовою ложкою) розмарину.
  7. Накрийте тісто чистим рушником і дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (40 – 45 хвилин).
  8. Розігрійте духовку до 190 – 195 градусів. Відправте сковорідку з булочками в духовку і випікайте до золотистого кольору (20 – 25 хвилин). Смачного!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...