Такі булочки чудово підійдуть до сніданку. Ви можете подавати їх із солодким джемом або домашнім варенням. Не переживайте, розмарин відмінно поєднується із солодким абрикосом, сливами, полуницею та персиками, радять Патріоти України.
Рецепт сніданкових булочок
Час підготовки: 3 години
Час приготування: 25 хвилини
Порції: 10 штук
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокому посуді змішайте молоко, дріжджі і 1 столову ложку цукру. Перемішайте та дайте постояти до утворення піни (5 хвилин).
У чаші міксера збийте м'яке вершкове масло, 1 столову ложку розмарину, сіль і решту (1 столову ложку) цукру на середній швидкості до світлої маси (2 хвилини). Вибийте в масу яйце, перемішуйте поки добре не з’єднається.
Перемішайте опару з 1,5 склянками борошна. Поступово додайте решту борошна. Тісто має бути еластичним і злегка липким на дотик.
Злегка змастіть олією миску, викладіть тісто та накрийте чистим рушником. Дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (30 – 45 хвилин).
Ще раз розімніть тісто, розділіть на 10 шматочків формуючи кульки.
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...
Багато продуктів у нашому раціоні містять прихований цукор, навіть якщо вони здаються здоровими. Часте вживання таких продуктів може спричинити набір ваги, проблеми з зубами і енергетичні спади, передають Патріоти України. Найпоширеніші продукти з прих...