Такі булочки чудово підійдуть до сніданку. Ви можете подавати їх із солодким джемом або домашнім варенням. Не переживайте, розмарин відмінно поєднується із солодким абрикосом, сливами, полуницею та персиками, радять Патріоти України.
Рецепт сніданкових булочок
Час підготовки: 3 години
Час приготування: 25 хвилини
Порції: 10 штук
Інгредієнти:
Приготування:
У глибокому посуді змішайте молоко, дріжджі і 1 столову ложку цукру. Перемішайте та дайте постояти до утворення піни (5 хвилин).
У чаші міксера збийте м'яке вершкове масло, 1 столову ложку розмарину, сіль і решту (1 столову ложку) цукру на середній швидкості до світлої маси (2 хвилини). Вибийте в масу яйце, перемішуйте поки добре не з’єднається.
Перемішайте опару з 1,5 склянками борошна. Поступово додайте решту борошна. Тісто має бути еластичним і злегка липким на дотик.
Злегка змастіть олією миску, викладіть тісто та накрийте чистим рушником. Дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (30 – 45 хвилин).
Ще раз розімніть тісто, розділіть на 10 шматочків формуючи кульки.
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...