Більше ніяких магазинних: Рецепт особливих духмяних булочок до сніданку

Такі булочки чудово підійдуть до сніданку. Ви можете подавати їх із солодким джемом або домашнім варенням. Не переживайте, розмарин відмінно поєднується із солодким абрикосом, сливами, полуницею та персиками, радять Патріоти України.

Рецепт сніданкових булочок

  • Час підготовки: 3 години
  • Час приготування: 25 хвилини
  • Порції: 10 штук

Інгредієнти:


Приготування:

  1. У глибокому посуді змішайте молоко, дріжджі і 1 столову ложку цукру. Перемішайте та дайте постояти до утворення піни (5 хвилин).
  2. У чаші міксера збийте м'яке вершкове масло, 1 столову ложку розмарину, сіль і решту (1 столову ложку) цукру на середній швидкості до світлої маси (2 хвилини). Вибийте в масу яйце, перемішуйте поки добре не з’єднається.
  3. Перемішайте опару з 1,5 склянками борошна. Поступово додайте решту борошна. Тісто має бути еластичним і злегка липким на дотик.
  4. Злегка змастіть олією миску, викладіть тісто та накрийте чистим рушником. Дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (30 – 45 хвилин).
  5. Ще раз розімніть тісто, розділіть на 10 шматочків формуючи кульки.
  6. Злегка змастіть олією чавунну сковороду, викладіть кульки тіста. Змастіть верхівки розтопленим вершковим маслом і посипте рештою (1 столовою ложкою) розмарину.
  7. Накрийте тісто чистим рушником і дайте постояти в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі (40 – 45 хвилин).
  8. Розігрійте духовку до 190 – 195 градусів. Відправте сковорідку з булочками в духовку і випікайте до золотистого кольору (20 – 25 хвилин). Смачного!

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...

Щоб не зіпсувати! У якому посуді категорично не можна маринувати шашлик

четвер, 25 квітень 2024, 8:59

Шашлик можна готувати з різного м'яса, але найсмачніше буде зі свинини та курки. Але, дуже важливо пам'ятати, що запорука смачного шашлику - маринад і ще посуд, в якому ви його готуватимете, передають Патріоти України. Кулінарка поділилася в Instagram ...