Курячі сердечка — це бюджетний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч як святкових, так і повсякденних страв. Вони підійдуть як для дієтичних, так і пікантних рецептів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, залити окропом і залишити на 15 хвилин. Це прибере зайву гіркоту. В окремій ємності змішайте півсклянки води і 30 г оцту. Злийте з цибулі воду і додайте маринад. Залиште на 30 хвилин.
2. Курячі серця почистити, відварити в підсоленій воді (Близько 30 хвилин), потім зняти з вогню і дати охолонути. Потім дістаньте їх з бульйону і наріжте четвертинками.
3. В окремій ємності змішайте подрібнену зелень, сир, потертий на крупній тертці, нарізані яйця і серця. Цибулю відкиньте на дуршлаг, відіжміть зайву рідину і теж додайте в салат. Заправте страву сіллю, перцем, майонезом і перемішайте.
У котлетний фарш на перший погляд можна додати все, що завгодно – від хліба до овочів. Причому у самих овочах майже немає обмежень, передають Патріоти України. Але в той же час існують продукти, які додавати у фарш не варто за жодних умов. Їх лише два ...
Рецептів із картоплею багато, але про цей знають не всі. Хрумка зверху і м’яка всередині. Така запечена чи смажена картопля може стати як гарніром, так і самостійною стравою, передають Патріоти України. 1 кг картоплі середнього розміру промийте та розр...