Курячі сердечка — це бюджетний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч як святкових, так і повсякденних страв. Вони підійдуть як для дієтичних, так і пікантних рецептів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, залити окропом і залишити на 15 хвилин. Це прибере зайву гіркоту. В окремій ємності змішайте півсклянки води і 30 г оцту. Злийте з цибулі воду і додайте маринад. Залиште на 30 хвилин.
2. Курячі серця почистити, відварити в підсоленій воді (Близько 30 хвилин), потім зняти з вогню і дати охолонути. Потім дістаньте їх з бульйону і наріжте четвертинками.
3. В окремій ємності змішайте подрібнену зелень, сир, потертий на крупній тертці, нарізані яйця і серця. Цибулю відкиньте на дуршлаг, відіжміть зайву рідину і теж додайте в салат. Заправте страву сіллю, перцем, майонезом і перемішайте.
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...
Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...