Курячі сердечка — це бюджетний і корисний субпродукт, з якого можна приготувати безліч як святкових, так і повсякденних страв. Вони підійдуть як для дієтичних, так і пікантних рецептів, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Цибулю нарізати дрібними кубиками, залити окропом і залишити на 15 хвилин. Це прибере зайву гіркоту. В окремій ємності змішайте півсклянки води і 30 г оцту. Злийте з цибулі воду і додайте маринад. Залиште на 30 хвилин.
2. Курячі серця почистити, відварити в підсоленій воді (Близько 30 хвилин), потім зняти з вогню і дати охолонути. Потім дістаньте їх з бульйону і наріжте четвертинками.
3. В окремій ємності змішайте подрібнену зелень, сир, потертий на крупній тертці, нарізані яйця і серця. Цибулю відкиньте на дуршлаг, відіжміть зайву рідину і теж додайте в салат. Заправте страву сіллю, перцем, майонезом і перемішайте.
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...