
Досвідчені кулінари знають, що приготувати смачне м’ясо можна з будь-якої частини туші і цим зробити меню сім'ї різноманітним. Щоковина в рукаві в духовці - ароматна і ситна страва, яка підійде і на святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Порада: купуйте свинячі щоки зі шкірою, такий шматочок виглядатиме презентабельно і не розвалиться в процесі приготування. Шкура має бути чистою, без ворсинок. Якщо шкірка тверда чи завітряна краще не купувати такий продукт.
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...
Ранкова кава - звичний ритуал для мільйонів людей. Однак фахівці з харчування наголошують: деякі продукти в тандемі з кавою можуть спричинити дискомфорт з боку шлунка або перешкодити засвоєнню важливих нутрієнтів, передають Патріоти України. Ось що не ...