Досвідчені кулінари знають, що приготувати смачне м’ясо можна з будь-якої частини туші і цим зробити меню сім'ї різноманітним. Щоковина в рукаві в духовці - ароматна і ситна страва, яка підійде і на святковий стіл, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Порада: купуйте свинячі щоки зі шкірою, такий шматочок виглядатиме презентабельно і не розвалиться в процесі приготування. Шкура має бути чистою, без ворсинок. Якщо шкірка тверда чи завітряна краще не купувати такий продукт.
Якщо ви ще не квасили капусту, то поспішайте це зробити. Взимку знайдете, навіть якщо не буде світла й можливості готувати, її завжди можна відкрити і смакувати, передають Патріоти України. 1. Квасити капусту варто в другій половині жовтня або на почат...
Розповідаємо, що додати в тісто, щоб ваша випічка була не лише смачною, а й мала вишуканий незабутній аромат, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.