Бюджетно, смачно і поживно: Простий рецепт печінкового крем-супу із червоним вином

Якщо ви любите та вмієте готувати сирний, картопляний, грибний крем-суп, то вас обов'язково має зацікавити цей рецепт. Пропонуємо приготувати крем-суп зі свинячої печінки, але можна готувати з будь-якої печінки, або спробувати всі варіанти, та обрати найкращий, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • свиняча печінка - 250 г
  • кістки для бульйону - 300 г
  • морква - 100 г
  • корінь петрушки - 70 г
  • корінь селери - 30 г
  • цукор - чайна ложка
  • цибуля - 30 г
  • щіпка меленого чорного перцю
  • сухе червоне вино - 100 г
  • смалець аба олія - 40 г
  • борошно
  • сіль

Приготування

1. З кісток та овочів зварити 2 л бульйону.

2. Дрібно нарізати цибулю та тушкувати в смальці або олії до скловидного стану.

3. Печінку нарізати невеликими шматочками, пропустити через м'ясорубку, додати цукор та домішати до цибулі. Тушкувати на середньому вогні, доки не випарується вода. Потім посипати борошном і 4-5 хвилин смажити весь час помішуючи. Потім залити все зціженим бульйоном, перемішати, щоб не було грудок, і варити 20-25 хвилин.

4. Після цього протерти крізь сито, додати червоне вино, закип'ятити, додати перцю, посолити.

5. Подавати до столу із грінками.

Секрет ресторанної курки розкрито: Всього один інгредієнт - і м’ясо тане в роті

неділя, 6 липень 2025, 17:57

Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...