Улюблена тисячами українців блогерка з ляльковим голосом Alina FooDee поділилася сімейним рецептом надшвидкого тіста для цієї бюджетної випічки.
Розрахунки зроблено на 2 середні піци.
Отже, на початку до 130 грамів борошна додаємо 7 г сухих швидкодіючих дріжджів і заварюємо 240 г гарячої води (50−55 °C). До цих інгридієндів додаємо 0,5 чайної ложки солі, ще 260 г борошна та столову ложку оливкової олії.
Вимішувати тісто треба з мінімумом додаткового борошна (липнути до поверхні столу воно буде лише спочатку).
Випікаємо піци у попередньо добре розігрітій духовці (до 250 °C) протягом 7−10 хвилин.
Для начинки можна використати будь-які інгридієнди (авторка рецепту взяла шинку, томати, моцарелу та оливки).
Смачного!
Для того, щоб гречка вийшла смачна, розсипчаста та водночас мала приємний відтінок, а не була, як бліда поганка, досвідчені господині додають один інгредієнт. Спробуйте й ви, якщо раніше так не робили, передають Патріоти України. Для смачної каші мало ...
Саме 15 хвилин треба для того, щоб ці вареники приготувати, зварити і навіть з’їсти. Дуже ліниві і неймовірно смачні. Спробуйте, якщо нема часу виліплювати з тіста вироби, передають Патріоти України. Тісто для лінивих вареників готується просто. Беремо...