Ресторатор зі Львова Всеволод Поліщук поділився рецептом одним з улюблених ласощів дитинства - рогаликів з вишнею. Такі рогалики робила його мама, передають Патріоти України.
«Бомбічні рогалики»
Всипати у миску 5 склянок борошна.
Потім туди потерти 2 пачки добре охолодженого вершкового маргарину. Все перетерти до піску.
Додати 3 жовтки та 1 склянку сметани (краще густішої).
Замісити тісто. Воно буде досить еластичним. Тісто витримати на холоді 8 годин.
Потім розділити на десять частин та кожну скачати у кульку.
Розкачати кожну кульку у тонкий круглий коржик. Коржик добре ділиться на вісім частин ножем.
Виходять трикутники. У ширшу частину трикутника класти начинку та загортати.
Для начинки краще брати вишні у сиропі. Можуть бути ще свіжі, заморожені. Вишні відцідити на сито. Випікати при 180 градусах хвилин 40.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...