Ресторатор зі Львова Всеволод Поліщук поділився рецептом одним з улюблених ласощів дитинства - рогаликів з вишнею. Такі рогалики робила його мама, передають Патріоти України.
«Бомбічні рогалики»
Всипати у миску 5 склянок борошна.
Потім туди потерти 2 пачки добре охолодженого вершкового маргарину. Все перетерти до піску.
Додати 3 жовтки та 1 склянку сметани (краще густішої).
Замісити тісто. Воно буде досить еластичним. Тісто витримати на холоді 8 годин.
Потім розділити на десять частин та кожну скачати у кульку.
Розкачати кожну кульку у тонкий круглий коржик. Коржик добре ділиться на вісім частин ножем.
Виходять трикутники. У ширшу частину трикутника класти начинку та загортати.
Для начинки краще брати вишні у сиропі. Можуть бути ще свіжі, заморожені. Вишні відцідити на сито. Випікати при 180 градусах хвилин 40.
Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...
Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...