Бомбічні рогалики з вишнею "від мами" - оригінальний рецепт, який сподобаєтьс всім

Ресторатор зі Львова Всеволод Поліщук поділився рецептом одним з улюблених ласощів дитинства - рогаликів з вишнею. Такі рогалики робила його мама, передають Патріоти України.

«Бомбічні рогалики»

Всипати у миску 5 склянок борошна.
Потім туди потерти 2 пачки добре охолодженого вершкового маргарину. Все перетерти до піску.
Додати 3 жовтки та 1 склянку сметани (краще густішої).
Замісити тісто. Воно буде досить еластичним. Тісто витримати на холоді 8 годин.
Потім розділити на десять частин та кожну скачати у кульку.
Розкачати кожну кульку у тонкий круглий коржик. Коржик добре ділиться на вісім частин ножем.
Виходять трикутники. У ширшу частину трикутника класти начинку та загортати.
Для начинки краще брати вишні у сиропі. Можуть бути ще свіжі, заморожені. Вишні відцідити на сито.
Випікати при 180 градусах хвилин 40.

Смакота! Солодка запіканка всього з трьох інгредієнтів без борошна

вівторок, 29 квітень 2025, 10:13

Простішого рецепта ви точно не зустрічали, а для багатьох він стане ще й найсмачнішим. Всього три інгредієнти, ніякого борошна чи манки, обов’язково спробуйте, передають Патріоти України. Для приготування беремо:. Яйця збити зі згущеним молоком за допо...

А ви це знали? 82% чи 72,5% - масло якої жирності краще купувати

вівторок, 29 квітень 2025, 9:27

Вершкове масло є невід'ємною частиною раціону. Проте, на сучасному ринку представлено безліч видів масла та жирності - 72,5% та 82%, передають Патріоти України. За словами дієтолога Наталії Самойленко, взагалі саме маслом вважається продукт з 82% жирно...