Ресторатор зі Львова Всеволод Поліщук поділився рецептом одним з улюблених ласощів дитинства - рогаликів з вишнею. Такі рогалики робила його мама, передають Патріоти України.
«Бомбічні рогалики»
Всипати у миску 5 склянок борошна.
Потім туди потерти 2 пачки добре охолодженого вершкового маргарину. Все перетерти до піску.
Додати 3 жовтки та 1 склянку сметани (краще густішої).
Замісити тісто. Воно буде досить еластичним. Тісто витримати на холоді 8 годин.
Потім розділити на десять частин та кожну скачати у кульку.
Розкачати кожну кульку у тонкий круглий коржик. Коржик добре ділиться на вісім частин ножем.
Виходять трикутники. У ширшу частину трикутника класти начинку та загортати.
Для начинки краще брати вишні у сиропі. Можуть бути ще свіжі, заморожені. Вишні відцідити на сито. Випікати при 180 градусах хвилин 40.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...