Такі коржі стануть прекрасним доповненням до шашлику. У лаваш можна загортати свіжі овочі, шматочки м’яса з соусом, приготувати для нього будь-яку начинку, передають Патріоти України.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і рослинним олією.
Вливаємо кип’яток і перемішуємо тісто до однорідності. Спочатку перемішуємо лопаткою або човном, а коли маса стане нормальною температури, вимішуємо руками.
Вкриваємо тісто плівкою або кладемо в пакет і залишаємо на 20 – 30 хвилин.
Ділимо тісто на 12 шматочків.
Стіл присипаємо борошном і розкачуємо кожен шматочок в тонкий корж.
Розігріваємо суху сковорідку і обсмажуємо коржі по 1 хвилині з кожної сторони.
Перед тим, як складати коржі стопкою, скроплюємо кожну водою – це допомагає залишатися лавашу м’яким.
Стопку накриваємо рушником або плівкою і залишаємо на 15 хвилин, щоб коржі трохи розпарились.
Такі прості коржі стануть відмінною заміною звичайному хлібу, а якщо є бажання зробити начинку, можна використовувати будь-які продукти, овочі
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...