Борщ із кількою: Смачна та поживна пісна страва з прадавніх українських традицій

Здивуйте близьких новим виконанням традиційної страви. Завдяки специфічному смаку кільки в томатному соусі, навіть пісний борщ буде бути наваристим, ситним і насиченим, зазначають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Кілька в томатному соусі – 1 банка
  • Вода – 2,5 літра
  • Велика картоплина – 3 шт.
  • Свіжа білокачанна капуста – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Маленький солодкий перець – 1 шт.
  • Помідор середніх розмірів – 1 шт.
  • Невелика кількість зелені
  • Соняшникова олія – 50 мл
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

1. Нарізати кубиками цибулю і солодкий перець, натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити овочі на рослинній олії.

2. Помідор обдати окропом, зняти шкірку, нарізати м'якоть, додати засмажку, злегка випарити рідину.

3. Додати кільку, не відокремлюючи її від соусу, протушкувати п'ять хвилин.

4. Відварити картоплю, нарізану невеликими кубиками, до готовності.

5. Додати в каструлю нашатковану капусту, довести до кипіння, варити 5 хвилин.

6. Додати засмажку, підсолити, поперчити за смаком. Проварити борщ 7 хвилин.

7. Перед вимиканням кинути січену зелень. Погасити вогонь і дати страві настоятися 20 хвилин.

Як засолити оселедець по-корейськи - покроковий рецепт

вівторок, 22 квітень 2025, 8:15

Для поціновувачів корейської кухні пропонуємо вам приготувати ще й засолювання оселедця по-корейськи, передають Патріоти України. Рецепт корисний, смачний і, що найголовніше, бюджетний. Розкажемо, що для цього потрібно:. Готуємо маринад. Змішуємо в кас...

Смакота! Як запекти м’ясо з апельсином і карамельною скоринкою

вівторок, 22 квітень 2025, 6:12

Якщо ви втомилися від стандартних рецептів запеченого м’яса, а на свято хочеться приготувати цікаву страву, то запечіть свининку у вигляді гармошки з апельсином. Це не тільки дуже смачно, а й красиво, передають Патріоти України. Для приготування треба ...