Здивуйте близьких новим виконанням традиційної страви. Завдяки специфічному смаку кільки в томатному соусі, навіть пісний борщ буде бути наваристим, ситним і насиченим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
1. Нарізати кубиками цибулю і солодкий перець, натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити овочі на рослинній олії.
2. Помідор обдати окропом, зняти шкірку, нарізати м'якоть, додати засмажку, злегка випарити рідину.
3. Додати кільку, не відокремлюючи її від соусу, протушкувати п'ять хвилин.
4. Відварити картоплю, нарізану невеликими кубиками, до готовності.
5. Додати в каструлю нашатковану капусту, довести до кипіння, варити 5 хвилин.
6. Додати засмажку, підсолити, поперчити за смаком. Проварити борщ 7 хвилин.
7. Перед вимиканням кинути січену зелень. Погасити вогонь і дати страві настоятися 20 хвилин.
У класичному рецепті приготування котлет, який часто використовують господині, є цибуля. Цей продукт дійсно робить страву смачнішою та соковитішою. Але чи треба смажити овочі перед тим, як додати їх до фаршу? Все залежить від способу приготування та ре...
Досвідчені господині і навіть професійні кухарі часто додають у котлети особливі компоненти, які повинні надати страві апетитної пишної форми, передають Патріоти України. Однак деякі інгредієнти можуть надавати надто очевидного відтінку смаку, що може ...