Здивуйте близьких новим виконанням традиційної страви. Завдяки специфічному смаку кільки в томатному соусі, навіть пісний борщ буде бути наваристим, ситним і насиченим, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
1. Нарізати кубиками цибулю і солодкий перець, натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити овочі на рослинній олії.
2. Помідор обдати окропом, зняти шкірку, нарізати м'якоть, додати засмажку, злегка випарити рідину.
3. Додати кільку, не відокремлюючи її від соусу, протушкувати п'ять хвилин.
4. Відварити картоплю, нарізану невеликими кубиками, до готовності.
5. Додати в каструлю нашатковану капусту, довести до кипіння, варити 5 хвилин.
6. Додати засмажку, підсолити, поперчити за смаком. Проварити борщ 7 хвилин.
7. Перед вимиканням кинути січену зелень. Погасити вогонь і дати страві настоятися 20 хвилин.
Багато господарок відмовляються готувати квасолю з тієї причини, що її потрібно попередньо замочувати, передають Патріоти України. Найчастіше процедуру потрібно проводити у нічний час. Вважається, що якщо квасолю забули замочити, то від планів доведеть...
Навіть якщо оселедець надто солоний на смак, то це не привід відмовлятися від страви, передають Патріоти України. Господині знають, що є кілька способів, як виправити ситуацію і зробити рибу менш солоною. Приємного і малосоленого смаку можна досягти вс...