Борщ на курячому бульйоні вийде легким і поживним, і готується він швидше, ніж на іншому м'ясному бульйоні. Бульйон можна готувати як на стегенцях, так і на курячому філе. Такою страво можна нагодувати навіть дитину, вона вийде дієтичною і поживною. Всі необхідні інгредієнти для борщу є у вашому холодильнику. Тому вивчайте рецепт і приступайте до приготування, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Курку розділіть на частини, або відразу візьміть ті частини м'яса, з яких ви хочете зварити бульйон. Поставте м'ясо з водою на плиту.
Обсмажте овочі на сковороді в соняшниковій олії 5 хвилин. Додайте томатну пасту. Цибулю з часником дрібно порубайте і також обсмажте. Заправка для борщу готова.
Капусту нашаткуйте дрібно і додайте в бульйон. Після того, як борщ закипить, можна додавати заправку. Проваріть борщ ще 5-10 хвилин, спробуйте на смак сіль і спеції. При подачі на стіл додайте в борщ сметану, прикрасьте страву зеленню.
Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...
Консерви часто недооцінюють, але обрані правильно, вони можуть бути швидким, поживним і економним рішенням для щоденного раціону. Експерти радять звертати увагу на склад: короткий список інгредієнтів, без доданого цукру, солі та штучних добавок, у влас...