Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України.
Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів.
Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвідчені господарки?
Складові
Приготування
Картоплю відварюємо у підсоленій воді, зливаємо воду і ретельно розминаємо картоплю в пюре.
Підігріваємо вершки в мікрохвильовій печі і вливаємо їх у пюре.
Вершки роблять картоплю жирнішою, легшою за консистенцією та надають вершковий смак.
Якщо додати холодні вершки, то пюре стане сірого, не надто апетитного кольору.
Додаємо вершкове масло, жовток яйця та міксером збиваємо пюре, поки воно не стане легким та повітряним.
Без міксера добитися повітряної консистенції пюре не вдасться.
Перед вами стоїть завдання приготувати поживну вечерю. Ще вона має бути смачна, бо ж всі присутні мають наїстися. Але в холодильнику тільки залишки фаршу. Не встигли купити, зробити, подумати — це вже немає значення. Потрібно щось придумати, щоб котлет...
Чай – один із самих поширених та популярних напоїв у світі. Цей напій є культовим у багатьох країнах, та й у нас без чаювання не проходить прийом гостей, передають Патріоти України. Традиційно чай пють з цукром, а в деяких регіонах світк в чай додають ...