Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України.
Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів.
Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвідчені господарки?
Складові
Приготування
Картоплю відварюємо у підсоленій воді, зливаємо воду і ретельно розминаємо картоплю в пюре.
Підігріваємо вершки в мікрохвильовій печі і вливаємо їх у пюре.
Вершки роблять картоплю жирнішою, легшою за консистенцією та надають вершковий смак.
Якщо додати холодні вершки, то пюре стане сірого, не надто апетитного кольору.
Додаємо вершкове масло, жовток яйця та міксером збиваємо пюре, поки воно не стане легким та повітряним.
Без міксера добитися повітряної консистенції пюре не вдасться.
З віком наш мозок природно зменшується в об’ємі, а разом із цим приходить забудькуватість та зниження когнітивних функцій. Особливо вразливою до старіння є ділянка мозку під назвою гіпокамп, яка відповідає за збереження пам’яті, передають Патріоти Укра...
Шоколад - один із найулюбленіших продуктів у світі, який дарує задоволення. Водночас навколо нього існує чимало міфів, які змушують людей вважати його шкідливим і навіть небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Чи справді він провокує акне...