
Картопляне пюре виходить дуже ніжним на вершках, а не на молоці, передають Патріоти України.
Не шкодуйте й вершкового масла – у кілограм відвареної картоплі потрібно додати 100 грамів.
Які ще секрети приготування ніжного картопляного пюре знають досвідчені господарки?
Складові
Приготування
Картоплю відварюємо у підсоленій воді, зливаємо воду і ретельно розминаємо картоплю в пюре.
Підігріваємо вершки в мікрохвильовій печі і вливаємо їх у пюре.
Вершки роблять картоплю жирнішою, легшою за консистенцією та надають вершковий смак.
Якщо додати холодні вершки, то пюре стане сірого, не надто апетитного кольору.
Додаємо вершкове масло, жовток яйця та міксером збиваємо пюре, поки воно не стане легким та повітряним.
Без міксера добитися повітряної консистенції пюре не вдасться.
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...
Серце - один із найважливіших органів нашого організму, і його здоров’я напряму залежить від того, що ми їмо щодня. Правильний раціон може знизити ризик серцево-судинних захворювань і підтримати нормальний рівень холестерину та артеріального тиску, пер...