Швидкий посол скумбрії — чудовий рецепт, якщо до вечері пару годин. Скумбрія буде слабосоленою та максимально з натуральним смаком, адже для посолу використовуємо лише два інгредієнти. Ніяких спецій і соусів, передають Патріоти України.
Для швидкого приготування обирайте лише високої якості рибу. Будьте впевнені, що це первинна заморозка, адже ви будете їсти, по суті, сирий продукт.
На 1 скумбрію візьміть 1 ст.л. солі та 2 ч.л. цукру. Рибу поріжте кільцями, не широкими (до 1 см), щоб добре вдалося протягом 2 годин промаринуватися.
У суміш цукру та солі з обох сторін умочіть кожен шматочок. Складіть у харчовий лоток, накрийте плівкою і залиште на 2 години.
Перед подачею додайте порізану цибулю та полийте олією. Якщо цукор та сіль не розчинилися або вам на смак надто солона риба, то можна промити під холодною водою. Смакуйте швидкою рибкою!
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...