Такий маринад приготувати не складе жодних складнощів. Компоненти прості та доступні. Все, що вам буде потрібно для маринаду, читайте далі, передають Патріоти України.
Олію та гірчицю потрібно ретельно збити разом. Маса буде схожа на вигляд як майонез. Після цього введіть в маринад решту інгредієнтів. Часник попередньо подрібніть або вичавіть через прес.
Ретельно намастіть курку маринадом. Його вистачає приблизно на 2 кг тушки. Загорніть миску з куркою в пакет та відправте на 12 годин в холодильник. А потім можна смажити. Навіть якщо курка простоїть в маринаді 24 години, нічого страшного. Смачного!
Ці поради стануть у нагоді тим, хто воліє самостійно готувати цю традиційну італійську страву у себе вдома, передають Патріоти України.
Приготування їжі пов’язане не тільки зі смачними стравами, але й з краплями жиру та сміттям. Після реалізації того чи іншого рецепту, який вимагає чимало маніпуляцій, кухня потребує збирання, передають Патріоти України. Особливо це стосується плити, де...