Такий маринад приготувати не складе жодних складнощів. Компоненти прості та доступні. Все, що вам буде потрібно для маринаду, читайте далі, передають Патріоти України.
Олію та гірчицю потрібно ретельно збити разом. Маса буде схожа на вигляд як майонез. Після цього введіть в маринад решту інгредієнтів. Часник попередньо подрібніть або вичавіть через прес.
Ретельно намастіть курку маринадом. Його вистачає приблизно на 2 кг тушки. Загорніть миску з куркою в пакет та відправте на 12 годин в холодильник. А потім можна смажити. Навіть якщо курка простоїть в маринаді 24 години, нічого страшного. Смачного!
Лавровий лист – доволі популярна пряність, яка широко застосовується у кулінарії, передають Патріоти України. Його додають у супи та багато інших страв з метою значно покращити їх смак. Однак часом кулінари припускаються серйозних помилок при його вико...
Оладки хоча й вважаються простою стравою, проте є нюанси, які впливають на смак та вигляд. Іноді дива не трапляється, і вони не піднімаються, не стають пухкими хмаринками. Пропонуємо вам спробувати оладки за цим рецептом. З ним вони завжди виходять вда...