Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт — ваша знахідка. Пів години — і рибка готова, передають Патріоти України.
Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щоб швидкий маринад устиг приготувати рибу.
Змішайте 0,5 ст.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ч.л. лимонного соку чи столового оцту, після чого додайте 1 ст.л. олії. Залийте скумбрію та добре натріть нею шматочки.
Загорніть у харчову плівку та відправте у холодильник. Через 30 хвилин малосольна, ароматна скумбрія буде готова до вживання.
Замість солі можна використати соєвий соус, а для гостроти та більш пікантного смаку додайте лимонний перець.
Така скумбрія стане вашим улюбленим експрес-варіантом до обіду.
Спеції — це не лише аромат і смак, а й цілюща сила природи, яка здатна зміцнювати наше здоров’я. Куркума і чорний перець — ідеальне поєднання, про яке варто знати кожному, хто дбає про своє самопочуття. Чому ці дві спеції працюють у тандемі та як їх пр...
Їсти ківі щодня може мати багато корисних ефектів на ваш організм, оскільки цей фрукт багатий на вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Ось деякі з переваг, які ви можете отримати від регулярного споживання ківі, передають Патріоти України. Ківі містить ...