Буде дуже смачно! Як зварити магазинні пельмені так, щоб їх не відрізнили від домашніх

Що б не радили кулінарні блогери, але найсмачнішим способом приготування пельменів є їхнє традиційне варіння в каструлі з водою. Але в одному сперечатися точно не варто. Існує одна хитрість, яка дозволяє зварити магазинні пельмені так, що їх не відрізниш від домашніх. Очевидно, що починається все з того, що в каструлю необхідно налити воду і поставити грітися на плиту, передають Патріоти України.

Подробиці

Важливо при цьому дотриматися пропорцій, які не дозволять напівфабрикатам злипнутися. Вважається, що для цього на 500 г пельменів береться 1,5 літра води.

Що стосується спецій та солі – всі ці добавки вносяться виключно за смаком. Але професіонали рекомендують оперувати сіллю, перцем та лавровим листом. Причому чорний перець краще використовувати за готовністю страви.

Що далі. Все просто. Дочекайтеся, коли вода закипить, закиньте пельмені, перемішайте і чекайте, коли вода знову почне закипати.

Як тільки з’являться перші бульбашки, влийте не поспішаючи склянку холодної води і варіть пельмені далі.

Як тільки вони закиплять вдруге, продовжуйте варити ще 3-5 хвилин, потім ловіть їх шумівкою і подавайте до столу зі сметаною, вершковим маслом, свіжою зеленню та запашним чорним перцем.

Смачного!

Чому кава з молоком - не просто смачно, а ще й корисно: Вчені розставили крапки над "і"

п’ятниця, 18 липень 2025, 9:45

Чи може улюблений ранковий напій не лише бадьорити, а й допомагати боротися із запаленням в організмі? Дослідження вчених із Копенгагенського університету дає обнадійливу відповідь: поєднання кави з молоком може мати потужний протизапальний ефект, пере...

Рис буде смачнішим, якщо не варити його у воді - ось чим замінити

п’ятниця, 18 липень 2025, 9:12

Рис - один із найпопулярніших гарнірів: доступний, універсальний і швидкий у приготуванні. Але без правильного підходу він часто виходить прісним. Домашня кулінарка Андреа Воган радить просту, але ефективну заміну води - звичайний курячий бульйон, пере...