Буде дуже смачно! Хрумка маринована капуста з медом - їсти можна через два дні після засолу

Білокачанна капуста є ідеальним продуктом для приготування не тільки борщу та салатів, але ще й продуктом, з якого виходить дуже смачна закуска - квашена капуста зі спеціями та овочами, передають Патріоти України.

На думку фахівців, саме в ній дуже багато вітаміну С і їсти її можна і потрібно всімКулінарка Тетяна поділилася в Instagram рецептом смачної, хрумкої маринованої капусти з медом.Інгредієнти:

  • Капуста – 1шт.
  • Морква – 2-3 шт.
  • Зелена цибуля

Розсіл:

  • На 1 л води – 1,5 ст. л солі
  • Мед – 1,5 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Розсіл: воду доведіть до кипіння та охолодіть до теплого стану. Додати 1,5 ст. л, меду та розмішайте, щоб розчинився, залиште, щоб повністю охолов.

2. Капусту нашаткуйте, натріть моркву і добре перемішайте.

3. Щільно утрамбуйте в підходящий посуд, залийте розсолом і залиште на столі на 1,5-2,5 дня.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...