Для сала найчастіше застосовують метод сухого соління. Є ще один смачний варіант, який варто спробувати — в розсолі. Його ще називають вареним салом. Буде дуже смачно, рекомендуємо спробувати, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Занадто дрібно сало не треба різати. Краще нехай будуть великі шматки. Потім наріжете собі, як буде потрібно.
Змішайте разом всі спеції. Натріть сало та залиште на 4-5 годин. Потім покладіть в рукав для запікання та міцно зав’яжіть. Заготовку потрібно опустити в каструлю з холодною водою. Поставте на вогонь та варіть протягом 1,5 години.
Охолодіть сало, наріжте на зручні матки та покладіть в холодильник на 12 годин. Смачного!
Ретельно вибирайте полуницю. Купуючи ягоду, ретельно її огляньте, щоб виявити несвіжу. Плями на ягоді, розім’яті ягоди свідчать, що полуниця не дуже свіжа, можливо, навіть почала підгнивати. Вибирайте сухі ягоди, у будь-якому разі вологі зіпсуються наб...
Цей трюк дозволить зробити розвареним горох за 15 хвилин. Примітно, що метод не потребує якихось складних маніпуляцій чи секретних інгредієнтів, передають Патріоти України. Спочатку промитий горох потрібно залити холодною водою, поставити на вогонь і п...