Для сала найчастіше застосовують метод сухого соління. Є ще один смачний варіант, який варто спробувати — в розсолі. Його ще називають вареним салом. Буде дуже смачно, рекомендуємо спробувати, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Занадто дрібно сало не треба різати. Краще нехай будуть великі шматки. Потім наріжете собі, як буде потрібно.
Змішайте разом всі спеції. Натріть сало та залиште на 4-5 годин. Потім покладіть в рукав для запікання та міцно зав’яжіть. Заготовку потрібно опустити в каструлю з холодною водою. Поставте на вогонь та варіть протягом 1,5 години.
Охолодіть сало, наріжте на зручні матки та покладіть в холодильник на 12 годин. Смачного!
Смажену картоплю можна приготувати ідеальною. Для цього потрібно позбавити її від зайвого крохмалю. Спеціальна процедура з гарячою водою допоможе досягти цього результату, передають Патріоти України. Наріжте картоплю та промийте її холодною водою та ви...
Коли ви спробуєте справжній сирний соус, ніякий інший майонезний з запахом сиру ніколи не станете купляти. Це така суттєва різниця, що просто немає чого додати. Готують його на основі сиру чеддер, передають Патріоти України. Потрібні такі продукти:. Ро...