Буде дуже смачно! Найпростіший спосіб засолити сало в домашніх умовах

Для сала найчастіше застосовують метод сухого соління. Є ще один смачний варіант, який варто спробувати — в розсолі. Його ще називають вареним салом. Буде дуже смачно, рекомендуємо спробувати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • сало — 0,5 кг;
  • сіль — 100 г;
  • чорний мелений перець — 1 ст.л.;
  • червоний перець — 1 ст.л.;
  • часник — 4 зубки;
  • лаврове листя — 2-3 шт.;
  • спеції.

Як приготувати

Занадто дрібно сало не треба різати. Краще нехай будуть великі шматки. Потім наріжете собі, як буде потрібно.

Змішайте разом всі спеції. Натріть сало та залиште на 4-5 годин. Потім покладіть в рукав для запікання та міцно зав’яжіть. Заготовку потрібно опустити в каструлю з холодною водою. Поставте на вогонь та варіть протягом 1,5 години.

Охолодіть сало, наріжте на зручні матки та покладіть в холодильник на 12 годин. Смачного!

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...