Буде дуже смачно! Рецепт дерунів з курячим філе

Якщо ви хочете урізноманітнити класичний рецепт дерунів, просто додайте до картоплі куряче філе. М'ясо надасть страві насиченого смаку, передають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться картопля, куряче філе та яйце. Страва виходить ситною, з хрумкою золотавою скоринкою. Вам залишиться лише подати до неї овочевий салат або сметану.

Інгредієнти

картопля
500 г
філе куряче
400 г
яйце куряче
1 шт.
цибуля ріпчаста
1 шт.
часник
2 зубки
перець чорний мелений
сіль
олія
  1. Картоплю помийте, очистіть та натріть на великій тертці.
  2. Куряче філе та очищену ріпчасту цибулю дрібно наріжте.
  3. В мисці з'єднайте картоплю, філе, яйце, цибулю, видавлений через прес часник. Посоліть, поперчіть та перемішайте.
  4. На розігріту сковороду з олією викладайте столовою ложкою масу та обсмажуйте з двох боків на середньому вогні до золотавої скоринки.

Поради:

  • Додайте ваші улюблені спеції за власним смаком.

Є секрет! Що досвідчені господині додають при варінні пельменів для покращення смаку

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:35

Пельмені завжди можна приготувати дуже смачно, якщо відповідально підійти до вибору складових. Не тільки від якості тіста та м’яса залежатиме результат: важливо ще правильно відварити пельмені. Які моменти варто враховувати під час готування, передають...

Буде ідеальним! ТОП-5 правил, як готувати тісто на опарі

п’ятниця, 6 червень 2025, 11:10

Для того щоб дріжджове тісто вийшло вдалим, потрібно дотримуватися деяких основних правил його приготування – кулінарні хитрощі, які допоможуть зробити випічку легкою і повітряною, передають Патріоти України. Існує два способи приготування дріжджового ...