Буде дуже смачною! Соковита і зі скоринкою. Рецепт курячої грудки на сковороді

Зазвичай, у людей виникають труднощі з тим, щоб приготувати курячу грудку соковитою. Вона пересушується й не виправдовує очікувань на смачну вечерю чи обід. Але якщо готувати її правильно, ви полюбите цю частину курки, передають Патріоти України.

Рецепт курки на сковороді

Інгредієнти:

  • 2 грудки без шкіри та кісток
  • 2 ч.л. приправи для стейку
  • ½ ч.л. копченої паприки
  • ½ ч.л. солодкої паприки
  • Сіль за смаком
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. вершкового масла

Приготування:

Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.

Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.

Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.

Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.

Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.

Смачного!

Доступний всім! Названо напій, який рятує серце

понеділок, 8 грудень 2025, 11:44

Чай - це не лише приємний ритуал, який зігріває в холодну пору, а й напій, що може суттєво впливати на стан серця. Науковці все частіше наголошують: регулярне споживання чаю допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань, передають Патріоти Украї...

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.