Буде дуже смачною! Соковита і зі скоринкою. Рецепт курячої грудки на сковороді

Зазвичай, у людей виникають труднощі з тим, щоб приготувати курячу грудку соковитою. Вона пересушується й не виправдовує очікувань на смачну вечерю чи обід. Але якщо готувати її правильно, ви полюбите цю частину курки, передають Патріоти України.

Рецепт курки на сковороді

Інгредієнти:

  • 2 грудки без шкіри та кісток
  • 2 ч.л. приправи для стейку
  • ½ ч.л. копченої паприки
  • ½ ч.л. солодкої паприки
  • Сіль за смаком
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. вершкового масла

Приготування:

Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.

Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.

Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.

Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.

Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.

Смачного!

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...