Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.
Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.
Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.
Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.
Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.
Смачного!
Корисні властивості чаїв, насамперед зеленого, підтверджувалися різноманітними медичними дослідженнями. Зокрема, з'ясовувалося, що деякі види чаїв впливають на зменшення жиру в районі живота, передають Патріоти України. А видання prevention.com пише пр...
Наш щоденний раціон часто переповнений продуктами, які містять вуглеводи, – від хліба та макаронів до солодощів і снеків. Попри те, що вони є основним джерелом енергії для організму, надмірне їх споживання може мати неприємні наслідки для здоров’я, пер...