Інгредієнти:
Приготування:
Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.
Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.
Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.
Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.
Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.
Смачного!
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...