Буде дуже смачною! Соковита і зі скоринкою. Рецепт курячої грудки на сковороді

Зазвичай, у людей виникають труднощі з тим, щоб приготувати курячу грудку соковитою. Вона пересушується й не виправдовує очікувань на смачну вечерю чи обід. Але якщо готувати її правильно, ви полюбите цю частину курки, передають Патріоти України.

Рецепт курки на сковороді

Інгредієнти:

  • 2 грудки без шкіри та кісток
  • 2 ч.л. приправи для стейку
  • ½ ч.л. копченої паприки
  • ½ ч.л. солодкої паприки
  • Сіль за смаком
  • 1 ст.л. олії
  • 1 ст.л. вершкового масла

Приготування:

Змішайте приправи з сіллю та рясно покрийте ними курку.

Додайте олію у велику сковороду та нагрійте на середньому вогні. Після того, як олія нагріється, розподіліть її по всій сковороді та викладіть на неї курку.

Готуйте грудку 8 хвилин, не перевертаючи. Потім переверніть курку і обсмажте з іншого боку, щоб вона добре підрум'янилася і пропеклася.

Щоб курка вийшла дуже соковитою, додайте на сковороду столову ложку масла, дайте йому розтанути, потім кілька разів переверніть курку, щоб вона вкрилася розтопленим маслом.

Перекладіть курку на чисту дошку і дайте відпочити протягом 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.

Смачного!

Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

четвер, 21 листопад 2024, 23:10

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...