Не варто купувати слабосолоний оселедець, адже його можна зробити самостійно. Буде більш бюджетно та смачно, без зайвих спецій та надмірної солоності, передають Патріоти України
Для маринування одного оселедця візьміть 2 ст.л. солі та 1 ст.л. цукру. Натріть філе сіллю та цукром, не потрібно додавати спеціальні рибні спеції, якщо хочете максимально натуральний смак.
Для того, щоб оселедець був більш жирним, додайте 2-3 ст.л. олії.
Маринувати рибу варто мінімум 2-3 години, щоб безпечно було споживати.
Перед подачею додайте свіжу цибулю або білу, або зелену.
За цим рецептом можна приготувати відкритий пиріг на сковороді. Рецепт стане в нагоді на той випадок, коли дуже хочеться чимось ситним перекусити, а в холодильнику є тільки найпростіші продукти і часу на приготування не так багато, передають Патріоти У...
Їсти апельсини щодня може мати кілька корисних ефектів для здоров'я, але важливо дотримуватись поміркованості. Ось деякі переваги та можливі наслідки, передають Патріоти України. Таким чином, їсти апельсини щодня може бути корисно, якщо вживати їх у по...