
М'ясна солянка - смачний та калорійний суп з великою кількістю інгредієнтів. Якщо цього часу в запасі немає, завжди можна звернутися до більш простого рецепту. Готуємо сьогодні смачну солянку нашвидкуруч, пропонують Патріоти України.
Спершу зберемо необхідні інгредієнти: м'ясні продукти та делікатеси (нарізка, сосиски, шинка, ковбаса, 500 г), морква (2 шт), цибулю (2-3 шт), солоні або мариновані огірки (150 г), томатна паста (2 ст . ложки), маслини (100 г), олія (4 ст. ложки), сіль (за смаком), перець чорний мелений (за смаком), лавровий лист (1-2 шт), зелень кропу, петрушки (за смаком). З цієї кількості продуктів вийде 5-6 повноцінних порцій солянки.
Як приготувати смачну солянку швидко
Промийте, почистіть та дрібно наріжте цибулю. Очистіть моркву, промийте та натріть на крупній тертці. Солоні огірки можна так само натерти на крупній тертці або дрібно порізати.
Наріжте маленькими кубиками підготовлені м'ясні продукти. Обсмажте їх в олії 2-3 хвилини. Далі окремо обсмажте моркву з цибулею. Через кілька хвилин додайте в сковороду огірки, а ще через 3 хвилини - томатну пасту. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати.
Наберіть у каструлю 2,5 літра води. Додайте до неї обсмажене м'ясо та варіть протягом 5 хвилин. Далі додайте в каструлю обсмажені овочі з томатною пастою та спеції. Додайте до загальної маси стакан огіркового розсолу або рідини з-під маслин. Ретельно перемішайте і варіть солянку ще 10 хвилин.
Спробуйте суп на смак. За необхідності додайте сіль або перець. Якщо ж всіх інгредієнтів достатньо, солянка готова.
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...
Аромат свіжоспеченого хліба чи булочок створює відчуття чарівності та затишку. Однак кулінарне захоплення викликає не лише запах, а й зовнішній вигляд виробу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Апетитна, золотиста, хрустка чи ніжна скоринк...