Буде готова за 30 хвилин: Рецепт пряної скумбрії в томатному соусі з травами

Скумбрія – дуже смачна, корисна риба, яка просто ідеально підходить для ситного обіду та вечері. З неї можна готувати супи, додавати в салати, а також просто запікати з овочами, в солі, зі спеціями та травами. Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом смачної скумбрії в томатному соку зі спеціями та травами, яка стане ідеальним варіантом обіду та вечері, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Томатний сік – 6 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сушений базилік – 1/2 ст. л.
  • Зелень будь-яка – пучок

  • Спосіб приготування:

    1. Випатрайте добре рибу, помийте, голову не відрізайте.

    2. Змішайте томатну пасту із соком, додайте соєвий соус, сушений базилік, натертий часник, перемішайте.

    3. Зелень дрібно наріжте.

    4. Рибу щедро змастіть готовим соусом, перекладіть на деко і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°С.

    Готову рибу можна подавати зі смачним соусом, а також смачно буде зі свіжими та запеченими овочами.

Як зробити, щоб відкрите молоко не скиснуло навіть через 10 днів

п’ятниця, 31 січень 2025, 10:14

Ця хитрість збільшить термін зберігання і магазинного, і фермерського молока терміном до 10 днів, передають Патріоти України. Фермери вигадали нескладний трюк, який у них перейняли кондитери та економні господині. Сире молоко 48 годин не втрачає смаку ...

Секрет господинь! Що можна додати у фарш, щоб було вдічі більше котлет

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:14

Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...