
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Випатрайте добре рибу, помийте, голову не відрізайте.
2. Змішайте томатну пасту із соком, додайте соєвий соус, сушений базилік, натертий часник, перемішайте.
3. Зелень дрібно наріжте.
4. Рибу щедро змастіть готовим соусом, перекладіть на деко і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°С.
Готову рибу можна подавати зі смачним соусом, а також смачно буде зі свіжими та запеченими овочами.
Все більше людей страждають від безсоння та труднощів із засинанням. Недосипання негативно впливає на мозок, нервову систему, серце та кровоносну систему. Експерти радять включити до раціону продукт, багатий на мелатонін - гормон сну, передають Патріот...
Мало хто дотримується рекомендацій щодо ретельного миття фруктів та овочів після покупки. Однак експерти попереджають: просте ополіскування під проточною водою може залишати на продуктах більшість пестицидів, бактерій та бруду. Є кілька методів, які сп...