Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Випатрайте добре рибу, помийте, голову не відрізайте.
2. Змішайте томатну пасту із соком, додайте соєвий соус, сушений базилік, натертий часник, перемішайте.
3. Зелень дрібно наріжте.
4. Рибу щедро змастіть готовим соусом, перекладіть на деко і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°С.
Готову рибу можна подавати зі смачним соусом, а також смачно буде зі свіжими та запеченими овочами.
На тлі зміни тактики рф на Луганщині та зосередженні зусиль противника на оточенні Сєвєродонецька, Луганськ відвідав представник окупаційної влади Криму. Останній заявив, що вирішує питання про відновлення шляхів залізничного сполучення між ОРДЛО та анекс
Оприлюднені в мережі фото і відео наслідків ракетних атак противник може використовувати для коригування вогню, що призводить до збільшення числа жертв серед українських військових та мирних громадян. Попри заборону публікувати фото та відео наслідків ...