Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Випатрайте добре рибу, помийте, голову не відрізайте.
2. Змішайте томатну пасту із соком, додайте соєвий соус, сушений базилік, натертий часник, перемішайте.
3. Зелень дрібно наріжте.
4. Рибу щедро змастіть готовим соусом, перекладіть на деко і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°С.
Готову рибу можна подавати зі смачним соусом, а також смачно буде зі свіжими та запеченими овочами.
Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....
Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...