Буде готова за 30 хвилин: Рецепт пряної скумбрії в томатному соусі з травами

Скумбрія – дуже смачна, корисна риба, яка просто ідеально підходить для ситного обіду та вечері. З неї можна готувати супи, додавати в салати, а також просто запікати з овочами, в солі, зі спеціями та травами. Кулінар Анатолій Добровольський поділився в Instagram рецептом смачної скумбрії в томатному соку зі спеціями та травами, яка стане ідеальним варіантом обіду та вечері, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Томатна паста – 3 ст. л.
  • Томатний сік – 6 ст. л.
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Часник – 4 зуб.
  • Сушений базилік – 1/2 ст. л.
  • Зелень будь-яка – пучок

  • Спосіб приготування:

    1. Випатрайте добре рибу, помийте, голову не відрізайте.

    2. Змішайте томатну пасту із соком, додайте соєвий соус, сушений базилік, натертий часник, перемішайте.

    3. Зелень дрібно наріжте.

    4. Рибу щедро змастіть готовим соусом, перекладіть на деко і відправте в духовку на 30 хвилин при 180°С.

    Готову рибу можна подавати зі смачним соусом, а також смачно буде зі свіжими та запеченими овочами.

Чи можна пити молоко після 30 років? Правда, яка вас здивує

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 11:13

Багато хто чув, що після 30 років молоко нібито шкідливе і його слід уникати. Насправді це міф. Дорослі можуть сміливо включати молочні продукти у свій раціон, якщо у них немає лактозної непереносимості або алергії на білок, передають Патріоти України....

Продукти, у яких найбільше прихованої солі - і ви навіть не здогадуєтесь!

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 9:15

Більшість людей вважає, що споживає небагато солі, але насправді її основна частина потрапляє в організм не з солонки, а з готових і перероблених продуктів. Цю приховану сіль додають виробники, щоб поліпшити смак, консистенцію та збільшити термін збері...