
Серед безлічі відомих рецептів печива одним із найпростіших і найшвидших у приготуванні є лимонне. Для тіста використовують і сік, і цедру лимона, а випікається печиво трохи більше 20 хвилин. Технологію наводить кулінарний Telegram-канал "Простий рецепт", передають Патріоти України.
Швидке лимонне печиво
І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...