Чудовий паштет із оселедця можна намазати на хліб і подати, наприклад, на сніданок, а можна подати як закуску на святковий стіл, радять Патріоти України.
Оселедець очистити та видалити кістки (або одразу взяти філе оселедця).
Очищені яблука порізати шматочками.
Додати у чашу блендера яблука, варені яйця, цибулю, оселедець, вершкове масло, сіль, перець і винний оцет. Подрібнити все в однорідну масу.
Охолодити паштет в холодильнику і подати з хлібом або грінками. Смачного!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...