Буде готовий за 15 хвилин: Рецепт паштету зі слабосолоного оселедця

Чудовий паштет із оселедця можна намазати на хліб і подати, наприклад, на сніданок, а можна подати як закуску на святковий стіл, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Оселедець слабосолоний — 500 гр,
  • Яйця — 2 од,
  • Масло — 100 гр,
  • Яблука (підійдуть більш кислі) — 70 гр,
  • Біла цибуля — 70 гр,
  • Винний оцет — 1 столова ложка,
  • Молотий чорний перець та сіль – по 0,5 чайної ложки.

Спосіб приготування:

Оселедець очистити та видалити кістки (або одразу взяти філе оселедця).

Очищені яблука порізати шматочками.

Додати у чашу блендера яблука, варені яйця, цибулю, оселедець, вершкове масло, сіль, перець і винний оцет. Подрібнити все в однорідну масу.

Охолодити паштет в холодильнику і подати з хлібом або грінками. Смачного!

Ви могли це не знати! Чому олія піниться під час смаження та як цього уникнути

неділя, 28 грудень 2025, 19:06

Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...

А ви це знали? Навіщо досвідченим господиням радять заморожувати лавровий лист

неділя, 28 грудень 2025, 18:45

Лавровий лист давно став класичною спецією на кухні, але більшість господинь використовує його звичним способом - у сушеному вигляді, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Водночас професійні кухарі знають нестандартний метод оброблення спец...