Буде готовий за 15 хвилин: Рецепт паштету зі слабосолоного оселедця

Чудовий паштет із оселедця можна намазати на хліб і подати, наприклад, на сніданок, а можна подати як закуску на святковий стіл, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Оселедець слабосолоний — 500 гр,
  • Яйця — 2 од,
  • Масло — 100 гр,
  • Яблука (підійдуть більш кислі) — 70 гр,
  • Біла цибуля — 70 гр,
  • Винний оцет — 1 столова ложка,
  • Молотий чорний перець та сіль – по 0,5 чайної ложки.

Спосіб приготування:

Оселедець очистити та видалити кістки (або одразу взяти філе оселедця).

Очищені яблука порізати шматочками.

Додати у чашу блендера яблука, варені яйця, цибулю, оселедець, вершкове масло, сіль, перець і винний оцет. Подрібнити все в однорідну масу.

Охолодити паштет в холодильнику і подати з хлібом або грінками. Смачного!

А ви це знали? Що картопля робить з вашим здоров’ям

субота, 12 квітень 2025, 6:30

Картопля – один із найпоширеніших продуктів у світі, який одночасно вважають і корисним, і шкідливим. Вона входить до щоденного раціону мільйонів людей, проте часто стає об’єктом суперечок серед дієтологів, передають Патріоти України. Чи справді цей ов...

А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

субота, 12 квітень 2025, 6:08

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...