Чудовий паштет із оселедця можна намазати на хліб і подати, наприклад, на сніданок, а можна подати як закуску на святковий стіл, радять Патріоти України.
Оселедець очистити та видалити кістки (або одразу взяти філе оселедця).
Очищені яблука порізати шматочками.
Додати у чашу блендера яблука, варені яйця, цибулю, оселедець, вершкове масло, сіль, перець і винний оцет. Подрібнити все в однорідну масу.
Охолодити паштет в холодильнику і подати з хлібом або грінками. Смачного!
Взимку прилавки магазинів, супермаркетів, та ринки виставляють такі смачні та корисні цитрусові фрукти. Мандарини та апельсини певно полюбляють всі, особливо радіють їм дітлахи, передають Патріоти України. Та не лише смачно їх їсти в свіжому вигляді, п...
Млинців багато не буває. Це є істина. Скільки не напечеш млинців, тарілка лишається пуста. Млинець за млинцем, з варенням чи сметаною, а може й зі згущеним молоком — це дуже смачно. Пропонуємо вам приготувати улюблену багатьма страву за цим лінивим рец...