Буде готовий за 15 хвилин: Рецепт паштету зі слабосолоного оселедця

Чудовий паштет із оселедця можна намазати на хліб і подати, наприклад, на сніданок, а можна подати як закуску на святковий стіл, радять Патріоти України.

Інгредієнти:

  • Оселедець слабосолоний — 500 гр,
  • Яйця — 2 од,
  • Масло — 100 гр,
  • Яблука (підійдуть більш кислі) — 70 гр,
  • Біла цибуля — 70 гр,
  • Винний оцет — 1 столова ложка,
  • Молотий чорний перець та сіль – по 0,5 чайної ложки.

Спосіб приготування:

Оселедець очистити та видалити кістки (або одразу взяти філе оселедця).

Очищені яблука порізати шматочками.

Додати у чашу блендера яблука, варені яйця, цибулю, оселедець, вершкове масло, сіль, перець і винний оцет. Подрібнити все в однорідну масу.

Охолодити паштет в холодильнику і подати з хлібом або грінками. Смачного!

Їжа, яку ніколи не можна їсти після падіння - ось де ховається 97% бактерій

вівторок, 29 липень 2025, 17:50

Їжа, яка впала на землю, може миттєво перетворитися на бактерійну пастку - особливо влітку. Дієтологиня Емілі Лімінг попереджає: деякі продукти поглинають до 97% мікробів уже в першу секунду після падіння, передають Патріоти України. Чи справді діє "пр...

Готуємо шашлик у духовці: Інгредієнти, які зроблять м’ясо ніжним і соковитим

вівторок, 29 липень 2025, 12:35

Приготувати смачний і соковитий курячий шашлик вдома просто - достатньо духовки та кількох сезонних овочів. Щоб м’ясо не вийшло сухим, важливо правильно вибрати маринад та спеції. Цей рецепт від фудблогерки Mariiam Foodblog допоможе зробити вечерю легк...