Буде готовий за півгодини: Рецепт ароматного томатного супу із яйцями та локшиною

Суп Сіхунші Цзідань Тан — традиційна страва домашньої китайської кухні, яка, на відміну від багатьох страв цієї культури, готується просто і швидко, зазначають Патріоти України.

Китайська кухня - це цілий окремий світ яскравих смаків, розмаїття спецій і немислимих поєднань. Зустріти страву, в якій менше 10 інгредієнтів досить складно, але цей легкий суп саме такий! Окрім того, для китайців дуже важливо, щоб їхня їжа була не тільки красивою, смачною й ароматною, вона повинна бути корисною та поживною. Вважається, що суп Сіхунші Цзідань Тан має корисні косметичні властивості, а тому шкіра тих, хто любить їсти цей суп, пружна та чиста.

Суп можна готувати на воді, але набагато смачніше вийде на рибному або м'ясному бульйоні. Окрім того, якщо ви хочете додати страві більше традиційного смаку, додайте гострий червоний перець, у порошку або шматочками (а краще і так, і так), а також імбир і часник.

Рецепт томатного супу

Інгредієнти:

  • 2-2,5 л води або бульйону
  • 4 томати
  • 2-3 яйця
  • 4 ст.л. соєвого соусу (можна по 2 ст.л. темного і світлого)
  • 1 ст.л. кунжутної олії (можна замінити іншою)
  • Зелена цибуля для подачі
  • Локшина за бажанням
  • Червоний перець, імбир, часник за бажанням і смаком

Приготування:

Закип'ятіть воду або бульйон, у цей час наріжте помідори невеликими кубиками. Якщо ви хочете зробити суп більш ситним, додайте в бульйон локшину, враховуючи час її приготування.

Обсмажте помідори на кунжутній олії до виділення рідини, додайте їх разом із усім на сковорідці в киплячий бульйон. Влийте соєвий соус і посоліть за смаком (враховуйте, що соєвий соус містить сіль). Якщо ви готуєте суп з перцем і спеціями, додайте їх на цьому етапі.

Збийте в мисці яйця та поступово влийте їх у суп, постійно помішуючи. Варіть суп ще близько 5-7 хвилин і подавайте з зеленою цибулею. Смачного!

Джерело: НВ

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Буде дуже смачно! Як приготувати соковиті котлети без використання сала

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:15

Смачні котлети з риби приготувати дома дуже легко, передають Патріоти України. Це дієтична страва, яка прекрасно підходить на вечерю з будь-яким салатом та гарніром. Готують котлети з філе морської або річкової риби. Кожна з них має свій смак, тому кож...