Буде готовий за півгодини: Рецепт ароматного томатного супу із яйцями та локшиною

Суп Сіхунші Цзідань Тан — традиційна страва домашньої китайської кухні, яка, на відміну від багатьох страв цієї культури, готується просто і швидко, зазначають Патріоти України.

Китайська кухня - це цілий окремий світ яскравих смаків, розмаїття спецій і немислимих поєднань. Зустріти страву, в якій менше 10 інгредієнтів досить складно, але цей легкий суп саме такий! Окрім того, для китайців дуже важливо, щоб їхня їжа була не тільки красивою, смачною й ароматною, вона повинна бути корисною та поживною. Вважається, що суп Сіхунші Цзідань Тан має корисні косметичні властивості, а тому шкіра тих, хто любить їсти цей суп, пружна та чиста.

Суп можна готувати на воді, але набагато смачніше вийде на рибному або м'ясному бульйоні. Окрім того, якщо ви хочете додати страві більше традиційного смаку, додайте гострий червоний перець, у порошку або шматочками (а краще і так, і так), а також імбир і часник.

Рецепт томатного супу

Інгредієнти:

  • 2-2,5 л води або бульйону
  • 4 томати
  • 2-3 яйця
  • 4 ст.л. соєвого соусу (можна по 2 ст.л. темного і світлого)
  • 1 ст.л. кунжутної олії (можна замінити іншою)
  • Зелена цибуля для подачі
  • Локшина за бажанням
  • Червоний перець, імбир, часник за бажанням і смаком

Приготування:

Закип'ятіть воду або бульйон, у цей час наріжте помідори невеликими кубиками. Якщо ви хочете зробити суп більш ситним, додайте в бульйон локшину, враховуючи час її приготування.

Обсмажте помідори на кунжутній олії до виділення рідини, додайте їх разом із усім на сковорідці в киплячий бульйон. Влийте соєвий соус і посоліть за смаком (враховуйте, що соєвий соус містить сіль). Якщо ви готуєте суп з перцем і спеціями, додайте їх на цьому етапі.

Збийте в мисці яйця та поступово влийте їх у суп, постійно помішуючи. Варіть суп ще близько 5-7 хвилин і подавайте з зеленою цибулею. Смачного!

Джерело: НВ

Дуже смачно, гарно та швидко: Рецепт ефектної закуски "Ялинкові іграшки"

неділя, 5 грудень 2021, 22:14

Прикрасьте іграшками не лише ялинку, але й святковий стіл. І зробити це можна задопомогою ефектної закуски. Візуально вона нагадує кульку, яку ми зазвичай вішаємо на головний новорічний атрибут. готується така страва максимально просто і точно здивує в...

Хіти тижня. Найпростіший рецепт здобних рогаликів c повидлом з дріжджового тіста - буде дуже смачно

неділя, 5 грудень 2021, 21:00

Навіть чекати не треба, поки тісто зійде, зазначають Патріоти України. Просіваємо в миску нашу муку, в миску з борошном кидаємо дріжджі і все це змішуємо. Далі нам знадобиться велика терка. Нам потрібно натерти масло на даній тертці, і розімнути все це...