Кулінар показав, як досягти апетитної скоринки і не пересушити страву, передають Патріоти України.
Морган Хіпуорт, молодий кухар із Австралії, виклав у соціальні мережі свій авторський рецепт хрусткої картоплі. Головна хитрість страви полягала у підготовці продуктів. Перед обсмажуванням кулінар запропонував відварити картоплю до м’якого стану.
Ще одним ключовим інгредієнтом стала пряна олія. Для його приготування Хіпуорт взяв звичайну олію та ароматизував її за допомогою часнику. Зазвичай цього процесу вистачає пари зубчиків, але Морган використовував цілу голівку. Ароматне масло кухар порівняв із рідким золотом.
Складові:
Спосіб приготування:
Дослідження впливу кави на організм людини тривають багато років. Особливу увагу вчені приділяють зв’язку кофеїну з обміном речовин. За словами британських і датських науковців, концентрація кофеїну в крові відіграє ключову роль - і це, ймовірно, має г...
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі. Але чи знаєте ви, скільки чашок кави безпечно пити щодня і коли краще її уникати? Вчені пояснюють, чому напій не варто пити у певний час дня, щоб не нашкодити здоров’ю, передають Патріоти України. Експерти...