
Це тісто можна назвати універсальним. Воно підійде для приготування піци, пиріжків, пирогів з бринзою, грибами, капустою, рибою. Роблять його на основі вершкового масла та сметани, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі продукти:
Борошно просійте на дошку, зробіть заглиблення та покладіть в нього сметану, сіль та м’яке вершкове масло. Швидко все перемішайте, скатайте в кулю. Накрийте рушником та відправте в холодильник на 2 години.
Далі обирайте начинку та різновид страви, яку хочете приготувати з цього тіста. Зручно, коли такі швидкі та готові ідеї є під рукою. Смачного!
Залишилися картопля з обіду і не знаєте, чи можнаїх безпечно розігріти? Чи, навпаки, завжди викидаєте, вважаючи, що після охолодження стає безкорисною? Час змінити цей стереотип! Виявляється, розігріта картопля має свої плюси - вона може навіть бути ко...
Домашня квашена капуста - справжній суперфуд, багатий на вітамін С і корисні ферменти. Квашену капусту ще називають еліксиром молодості для жінок. Вона легко готується, зберігає свіжість і смак, а головне - не має нічого спільного з маринованою капусто...