
Вибір найкращого рису для страв – непроста справа. Кожна людина має власні уподобання. Одним подобається ситна і жирна страва, інші воліють лише пісний плов, передають Патріоти України.
Найчастіше критерії оцінки рису такі:
Тому для плову потрібно вибирати найміцніший прозорий сорт. Зерно має бути середньодовгим.
Не рекомендується брати для плову індійські або тайські сорти рису, які надто м’які та швидко розварюються. Такий рис точно перетвориться на кашу.
Круглі сорти, як правило, найклейкіші. Їх не слід використовувати для приготування страви.
Для плову найкращий варіант – узбецький, італійський чи таджицький рис. Такий продукт готується довше, але в плові він залишиться розсипчастим та ароматним.
Сирники здаються простою стравою, але на практиці часто виходять далекими від ідеалу. Вони можуть розтікатися на сковорідці, підгоряти зовні й залишатися сирими всередині. Найчастіше проблема не в рецепті, а в дрібних помилках під час приготування. Сам...
Сніданок має бути ситним, щоб зменшити перекуси та почуття голоду. І вівсянка, і яйця корисні, але впливають на організм по-різному, передають Патріоти України.