Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосолоний варіант, щоб насолоджуватися стравою через пару годин після приготування, передають Патріоти України.
Рибу попередньо варто розморозити, обмити, почистити та подрібнити на невеликі порційні шматочки. Сіль із цукром та перцем з’єднуються в єдину масу.
Цибулю подрібнюємо кільцями.
Потім потрібно вибрати банку або контейнер для засолювання.
Кладемо суміш із солі та перцю, укладаємо рибу, кладемо цибулю і знову солимо. Продовжуємо так доти, доки не закінчиться риба. Нагорі залишаємо гвоздику з лавровим листом.
Риба має постояти 60 хвилин у холодильнику. Після цього її потрібно потрясти та перевернути. Як тільки мине ще одну година, рибу можна подавати до столу.
Приготувати такі чебуреки можна, звичайно, з лаваша. Простий та доступний рецепт, а ще смачний результат. Якщо хочете чебурек, але не маєте бажання смажити, тоді використовуйте запропонований спосіб приготування, передають Патріоти України. Вам потрібн...
Гнізда з картоплі під сиром – смачна й поживна страва. Один з варіантів, як небанально й швидко приготувати картоплю, передають Патріоти України. Приготування:. Почистьте картоплю. Не ріжте, цілі картоплини залийте водою, посоліть й поставте варити. Пі...