Буде краща, ніж магазинна! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результату. Можна приготувати слабосолоний варіант, щоб насолоджуватися стравою через пару годин після приготування, передають Патріоти України.

Які інгредієнти потрібні

  • півкіло риби;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • велика ложка солі та маленька цукру;
  • два шматочки гвоздики, лавровий перець і трохи перцю до смаку.

Як готувати

Рибу попередньо варто розморозити, обмити, почистити та подрібнити на невеликі порційні шматочки. Сіль із цукром та перцем з’єднуються в єдину масу.

Цибулю подрібнюємо кільцями.

Потім потрібно вибрати банку або контейнер для засолювання.

Кладемо суміш із солі та перцю, укладаємо рибу, кладемо цибулю і знову солимо. Продовжуємо так доти, доки не закінчиться риба. Нагорі залишаємо гвоздику з лавровим листом.

Риба має постояти 60 хвилин у холодильнику. Після цього її потрібно потрясти та перевернути. Як тільки мине ще одну година, рибу можна подавати до столу.

Приємна новина! Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, - дослідження

середа, 3 грудень 2025, 12:15

Всього 3-4 чашки кави на день омолоджують організм на 5 років, показало дослідження, передають Патріоти України. Саме стільки чашок кави на день подовжують теломери, які відповідають за біологічний вік ДНК і клітин організму. Але якщо пити більше ніж 4...

Тяга до солодкого після вечері? Це може бути першим знаком серйозного дефіциту в організмі

середа, 3 грудень 2025, 10:11

Тяга до солодощів після вечері - важливий сигнал, який не варто недооцінювати, передають Патріоти України. . Фахівці наголошують: у багатьох людей бажання з’їсти щось солодке після прийому їжі — не лише звичка чи емоційна потреба, а й можливий пока...