
Кава – напій, спробувавши який одразу стаєш його поціновувачем. Її аромат, який бадьорить та смак, що закохує з першого ковтку. Є багато сортів кави – на будь-який смак. Й, звикнувши до того, який сподобавсь найбільше, іноді хочеться скуштувати новий смак, передають Патріоти України.
В подорожах ми завжди пізнаємо щось нове. Але щоб спробувати нові смаки кави, не обов’язково подорожувати. Можна, за бажанням, приготувати екзотичний напій з новим смаком і вдома, з доступних інгредієнтів.
Спробуйте каву по-карибськи
Візьміть турку, насипте в неї 4 ложки кави. Якщо ви самостійно змелете зерна перед приготуванням, ваша кава буде неймовірно смачною та ароматною.
Додайте до кави чайну ложку апельсинової цедри, щіпку кориці та гвоздику. Залийте все 250 мл води та поставте заварюватись.
Оберіть середній вогонь. Як тільки вода почне підніматись, відставте турку з вогню та кілька секунд. Такий ритуал зробіть ще 3 рази.
Потім проціджуємо каву та можна додати ванільний цукор. Якщо ви любите екзотику – додайте трішки кокосового сиропу.
Перелийте каву до вашої улюбленої чашки та насолоджуйтесь новим смаком.
Українці люблять сало - це відомий факт. Сало входить у багато страв української кухні. Воно довго зберігається й завжди втамує голод, коли немає змоги готувати. Але сало можна їсти не всім, передають Патріоти України. Так, про сало потрібно забути люд...
Гречка – одна з найлегших у приготуванні круп, але навіть її часто варять неправильно. Найпоширеніша помилка пов’язана з тим, у яку воду її засипати. Саме цей момент визначає, чи буде каша розсипчастою та смачною, чи перетвориться на клейку масу. Прави...