Сезон смачної, ароматної та корисної полуниці вже розпочався. Ягоду найкраще їсти у сирому вигляді, так вона буде найбільш корисною.
Редакція FoodOboz ділиться порадами, як правильно вибрати полуницю без нітратів та на що звернути увагу при виборі.
Колір
Перше, на що потрібно звернути увагу – колір. Він має бути однорідним, червоним. Якщо є зелені плями, білий кінчик чи блідість, це означає, що полуниця незріла.
Але, потрібно знати також, що якщо ягода дуже червона, багряного кольору або темно-червоного, це означає, що вона вже може бути перестигла.Якщо ж полуниця має неприродно яскравий колір, чим вона яскравіша, то більша ймовірність "хімії".
Запах
Насичений солодкий аромат має лише стигла полуниця. Якщо запаху немає, це означає зростання ягід прискорили добривами та хімікатами.
Коли ви п’єте чай із шоколадом, на артеріальний тиск можуть впливати кілька активних речовин, зокрема кофеїн, теобромін і теїн (той самий кофеїн у чаї). Ось що відбувається, передають Патріоти України.
Отримати пишні та соковиті котлети на обід – легко! Але важливо при цьому не допустити банальних помилок, які негативно впливають на структуру та смак страви, передають Патріоти України. Якщо не додавати вологий хлібний м’якуш у фарш, то про легкість м...