Сезон смачної, ароматної та корисної полуниці вже розпочався. Ягоду найкраще їсти у сирому вигляді, так вона буде найбільш корисною.
Редакція FoodOboz ділиться порадами, як правильно вибрати полуницю без нітратів та на що звернути увагу при виборі.
Колір
Перше, на що потрібно звернути увагу – колір. Він має бути однорідним, червоним. Якщо є зелені плями, білий кінчик чи блідість, це означає, що полуниця незріла.
Але, потрібно знати також, що якщо ягода дуже червона, багряного кольору або темно-червоного, це означає, що вона вже може бути перестигла.Якщо ж полуниця має неприродно яскравий колір, чим вона яскравіша, то більша ймовірність "хімії".
Запах
Насичений солодкий аромат має лише стигла полуниця. Якщо запаху немає, це означає зростання ягід прискорили добривами та хімікатами.
Всі ми звикли до того, що їжу в будь-який момент можна дуже швидко розігріти за допомогою мікрохвильовки, плити, духовки або пароварки. Але потрібно обов'язково знати, що є продукти, які категорично не можна повторно розігрівати, оскільки вони можуть с...
Мікрохвильовка – абсолютно незамінний кухонний гаджет, який дуже спрощує процеси підготовки їжі. Але, потрібно знати, що не всі продукти можна розігрівати в мікрохвильовці, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, завд...