Буде смачно й корисно! Як вибрати полуницю без хімії - ділимося порадами

Сезон смачної, ароматної та корисної полуниці вже розпочався. Ягоду найкраще їсти у сирому вигляді, так вона буде найбільш корисною.

Редакція FoodOboz ділиться порадами, як правильно вибрати полуницю без нітратів та на що звернути увагу при виборі.

Колір

Перше, на що потрібно звернути увагу – колір. Він має бути однорідним, червоним. Якщо є зелені плями, білий кінчик чи блідість, це означає, що полуниця незріла.

Але, потрібно знати також, що якщо ягода дуже червона, багряного кольору або темно-червоного, це означає, що вона вже може бути перестигла.Якщо ж полуниця має неприродно яскравий колір, чим вона яскравіша, то більша ймовірність "хімії".

Запах

Насичений солодкий аромат має лише стигла полуниця. Якщо запаху немає, це означає зростання ягід прискорили добривами та хімікатами.

ТОП-5 секретів, як правильно посмажити відбивні зі свинини

неділя, 6 жовтень 2024, 12:14

Відбивні зі свинини – одна з найсмачніших страв, яку можна приготувати швидко та смачно для будь-якої святкової нагоди і просто на вечерю, передають Патріоти України. Однак незважаючи на простоту, нерідко відбуваються серйозні промахи, через які відбив...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині обсмажують рис перед приготуванням

неділя, 6 жовтень 2024, 11:13

Рис можна сміливо зарахувати до універсальних гарнірів, оскільки його можна подавати з будь-якими стравами, передають Патріоти України. Крупа ідеально поєднується з відвареним або смаженим м’ясом, птахом, рибою та морепродуктами. Рис можна сміливо пода...