Сезон смачної, ароматної та корисної полуниці вже розпочався. Ягоду найкраще їсти у сирому вигляді, так вона буде найбільш корисною.
Редакція FoodOboz ділиться порадами, як правильно вибрати полуницю без нітратів та на що звернути увагу при виборі.
Колір
Перше, на що потрібно звернути увагу – колір. Він має бути однорідним, червоним. Якщо є зелені плями, білий кінчик чи блідість, це означає, що полуниця незріла.
Але, потрібно знати також, що якщо ягода дуже червона, багряного кольору або темно-червоного, це означає, що вона вже може бути перестигла.Якщо ж полуниця має неприродно яскравий колір, чим вона яскравіша, то більша ймовірність "хімії".
Запах
Насичений солодкий аромат має лише стигла полуниця. Якщо запаху немає, це означає зростання ягід прискорили добривами та хімікатами.
Пити всього два шоти бурякового соку на день може допомогти знизити артеріальний тиск - одну з головних причин серцевих захворювань та інсультів, передають Патріоти України. Новітнє дослідження Університету Ексетера показало, що люди у віці 70+ років, ...
Це дрібна зміна, яка може мати величезний вплив на твоє здоров’я. Усього 12 фісташок на день - і твоя шкіра, серце й навіть настрій зміняться на краще. У чому секрет цих маленьких горішків, що вони викликають захоплення навіть у дієтологів, передають П...