Буде смачно, як у дитинстві: Рецепт сочників із маленьким секретом

Сочники з сиром – це надзвичайно смачна, ароматна та ситна випічка,яка у багатьох викликає асоціації з дитинством. М'які пиріжки готують у вигляді складеного навпіл коржа, всередину якого кладуть сирну начинку. Виріб виходить настільки соковитим, що просто тане у роті. Рецептом сочників з сиром поділилася фудблогерка Тома Могушкова в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Тісто:

  • борошно – 250 г
  • вершкове масло – 125 г
  • яйця – 1 шт
  • цукор – 80 г
  • розпушувач – 0,5 ч.л.
  • сіль – 0,5 ч. л.
  • сметана – 2 ст. л.

Начинка:

  • жовток – 1 шт
  • кисломолочний сир– 330 г
  • цукор – 75 г
  • борошно – 1 ст. л.
  • сметана – 1 ст. л.
  • ванілін – 0,5 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Приготування тіста. М'яке вершкове масло змішати з цукром.

2. Поступово додати решту інгредієнтів. Замісити м'яке еластичне тісто.

3. Для приготування начинки потрібно з'єднати всі необхідні інгредієнти та збити блендером.

4. Сформувати сочники. Для цього розкачати тісто у ковбаску та порізати на одинакові шматки. Сформувати з кожного невеличкий корж, викласти начинку та загорнути навпіл.

5. Викласти сочники на деко, помазати збитим жовтком з молоком. Випікати при температурі 185 градусів 25-30 хвилин. Перед подачею за бажанням можна посипати сочники цукровою пудрою.

Скільки кави потрібно пити щодня, щоб схуднути? Вчені назвали точну кількість

середа, 13 серпень 2025, 9:12

Ми звикли пити каву заради смаку та енергії, але цей популярний напій може стати несподіваним союзником у боротьбі з зайвою вагою. Завдяки кофеїну кава прискорює метаболізм, зменшує апетит і стимулює термогенез - процес утворення тепла в організмі, яки...

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...