Сочники з сиром – це надзвичайно смачна, ароматна та ситна випічка,яка у багатьох викликає асоціації з дитинством. М'які пиріжки готують у вигляді складеного навпіл коржа, всередину якого кладуть сирну начинку. Виріб виходить настільки соковитим, що просто тане у роті. Рецептом сочників з сиром поділилася фудблогерка Тома Могушкова в Instagram, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Приготування тіста. М'яке вершкове масло змішати з цукром.
2. Поступово додати решту інгредієнтів. Замісити м'яке еластичне тісто.
3. Для приготування начинки потрібно з'єднати всі необхідні інгредієнти та збити блендером.
4. Сформувати сочники. Для цього розкачати тісто у ковбаску та порізати на одинакові шматки. Сформувати з кожного невеличкий корж, викласти начинку та загорнути навпіл.
5. Викласти сочники на деко, помазати збитим жовтком з молоком. Випікати при температурі 185 градусів 25-30 хвилин. Перед подачею за бажанням можна посипати сочники цукровою пудрою.
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...