Буде смакота! Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме тому перед приготуванням печінки не обійтись без додаткового інгредієнта. І це цукор.

Нарізані шматочки сирої печінки слід посипати цукровим піском. І тільки після цього їх можна обваляти в борошні.

Далі продукт слід відправити на розпечену сковороду з олією. Смажити печінку потрібно доти, доки на поверхні страви не з’явиться “золотистість”. При цьому приготування смаженої печінки важливо вчасно зупинити, інакше продукт пригорить і втратить м’якість.

Ознакою готовності страви є повна відсутність крові після того, як шматочок печінки був розрізаний.

Якщо дотримуватися всіх рекомендацій (використовувати цукор на початку і в потрібний час зняти блюдо зі сковороди), то смажена печінка відрізнятиметься неймовірною ніжністю.

А ви це знали? Для чого потрібно сипати сіль на вугілля в процесі смаження шашлику

середа, 4 грудень 2024, 18:11

Приготувати смачний, соковитий, але головне добре просмажений шашлик – справжнє мистецтво. Варіантів приготування цієї улюбленої страви налічується не менше півсотні, передають Патріоти України. У приготуванні шашлику важливо підтримувати стабільний жа...

Не відірватися! Як приготувати смачні деруни по-французьки

середа, 4 грудень 2024, 17:10

Звичайні деруни готують навіть у Франції. Назва такої страви змінена і називаються вони там «рості». Відрізняється страва і за процесом приготування, і за смаковими якостями, передають Патріоти України. Для приготування необхідно натерти на великій тер...