Буде смакота! Чим посипати печінку перед смаженням, щоб страва вийшла м’якою

Смажена яловича або свиняча печінка – одна з улюблених страв багатьох гурманів. Однак далеко не завжди така трапеза радує кулінарів, адже страва може вийти дуже жорсткою. Навряд чи людина отримає задоволення від вживання блюда з такою консистенцією, передають Патріоти України.

Подробиці

Саме тому перед приготуванням печінки не обійтись без додаткового інгредієнта. І це цукор.

Нарізані шматочки сирої печінки слід посипати цукровим піском. І тільки після цього їх можна обваляти в борошні.

Далі продукт слід відправити на розпечену сковороду з олією. Смажити печінку потрібно доти, доки на поверхні страви не з’явиться “золотистість”. При цьому приготування смаженої печінки важливо вчасно зупинити, інакше продукт пригорить і втратить м’якість.

Ознакою готовності страви є повна відсутність крові після того, як шматочок печінки був розрізаний.

Якщо дотримуватися всіх рекомендацій (використовувати цукор на початку і в потрібний час зняти блюдо зі сковороди), то смажена печінка відрізнятиметься неймовірною ніжністю.

Не дайте себе обдурити! Консерви, які можуть вас вбити - як їх розпізнати до покупки

субота, 11 жовтень 2025, 19:05

Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...

Ваш улюблений чай - отрута! У пакетиках знайшли мікропластик, що потрапляє у кров

субота, 11 жовтень 2025, 18:15

Нові наукові дані свідчать, що під час заварювання чай у пакетиках може виділяти мільйони частинок мікропластику, які потрапляють у кров і з часом осідають у тканинах організму, передають Патріоти України. За результатами дослідження, найтоксичнішими в...