Дуже простий рецепт яблучного пирога з горіхами готується нашвидкуруч. Неймовірно ніжний та ароматний, з нотками лимона. Сподобається всім, хто спробує, хоча б раз, передають Патріоти України.
Для того, щоб зробити пиріг діаметром 22 см, треба взяти:
У мисці потрібно з’єднати цукор і яйця. Збити ретельно міксером.
Додати оливкову олію, щіпку солі, ванільний цукор. Перемішати.
До маси просіяти борошно з розпушувачем та перемішати.
Яблука вимити, видалити серцевину з насінням, нарізати часточками.
Горіхи подрібнити, покласти в тісто.
Зняти цедру з одного лимона, намагайтеся не потерти білу лимонну основу, що може дати гіркоту.
Після того, як тісто змішаєте, треба його викласти у форму і випікати 15 хвилин при температурі 180 градусів, потім зменшити температуру до 160 і випікати ще хвилин 15-20. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.
Відомий педіатр доктор Джозеф Салхаб попереджає: рак кишечника може підкрадатися безсимптомно, але прості зміни в раціоні допоможуть знизити ризики. У відео, яке набрало понад 1,4 мільйона переглядів в Instagram, він поділився порадами, як за допомогою...
Хліб завжди є частиною щоденного раціону багатьох, але навколо нього існує чимало міфів та упереджень. Деякі вважають його головним винуватцем набору ваги, однак усе залежить від того, який саме хліб обирати, передають Патріоти України. Дієтологи нагол...