Буде смакота! Як приготувати відбивні, що тануть у роті

Традиційно відбивні готують зі свинини, оскільки цей вид м’яса ідеально підходить для приготування страви. Відбивні можна сміливо подавати до святкового столу або радувати домашніх цією стравою серед тижня, передають Патріоти України.

Однак багато господинь можуть зіткнутися з тим, що страва виходить занадто жорсткою. Отримати задоволення від таких відбивних складно.

Подробиці

Тому варто освоїти три прості хитрощі, які допоможуть зробити м’ясо м’якшим і смачнішим. У чому вони?

1.Відмовтеся від товстих шматків

Деякі господині вважають, що великі відбивні набагато цікавіші за їх “скромніших” товаришів, тому при нарізці сміливо відміряють кілька сантиметрів по товщині.

Це велика помилка.

Найчастіше в середині таке м’ясо не прожарюється. Їсти таку страву небезпечно для здоров’я. У тому випадку, коли відбивна все-таки буде готова, то вона вийде сухою та гумовою. Тому намагайтеся не перевищувати обсяг 1,5 сантиметра.

2.Маринуйте

Ідеальним маринадом для свинини є будь-які продукти з молока. М’ясу достатньо побути в такому соусі чверть години, щоб поліпшити свою текстуру. У молоко, йогурт або кефір варто додати цибулю для аромату.

3.Смаження

Не всі знають про те, що краще смажити відбивні на свинячому салі. Це допомагає надати страві неймовірного аромату та смаку. Однак сало перед смаженням потрібно як слід розтопити.

Є секрет! Що кинути у воду при варінні яєць, щоб шкаралупа з них злітала за секунду

п’ятниця, 6 червень 2025, 18:05

На перший погляд може здатися, що говорити про варіння яєць немає сенсу – все і так зрозуміло і гранично ясно. Однак із варінням яєць не все так однозначно. Потрібно знати тонкощі та нюанси, як правильно зварити яйця, щоб отримати смачний продукт без «...

Бережіться! ТОП-3 невідворотні наслідки від надмірного вживання солі

п’ятниця, 6 червень 2025, 17:12

Попри сформовану думку, сама по собі сіль, а точніше хлорид натрію, не становить небезпеки для організму, а, навпаки, грає важливу роль у його роботі. Без солі неможливий нормальний баланс рідини в організмі, до того ж вона регулює кров’яний тиск та ба...