М’ясо кролика смачне, дієтичне й дуже корисне. Приготуйте на вечерю кролика з овочами за цим рецептом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Візьміть стегна кролика, залийте їх вином, додайте розмарин, спеції та сіль. Поставте, щоб маринувалося протягом 1-1,5 години, а найкраще, якщо ніч постоїть в холодильнику.
Візьміть помийте, наріжте овочі, покладіть в рукав для запікання. Додайте сіль, спеції та олію й все гарненько перемішайте в рукаві.
Стегна обсмажте на розігрітій по декілька хвилин з кожного боку до золотої скоринки й перекладіть в рукав до овочів. Покладіть запікатися у розігріту до 190 градусів духовку на 1,5 години. Смачного!
Рис без попередньої підготовки варити не рекомендується, інакше якість гарніру залишатиме бажати кращого. Через надлишок крохмалю висока ймовірність того, що крупинки злипатимуться, й страва виглядатиме не дуже апетитно, передають Патріоти України. Вар...
Смаження цибулі є простим та звичним процесом, який ми повторюємо практично щодня. Адже обсмажений овоч є незамінним компонентом більшості популярних страв, передають Патріоти України. З цибулею багато продуктів стають смачнішими. Адже набагато цікавіш...