Буде смакота! Кулінарна хитрість, яка здатна зробити м’ясний фарш легшим за пух

Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України.

Подробиці

Отже, ми вже знаємо, що секрет полягає в правильному приготуванні фаршу. Досвідчені кухарі рекомендують додавати в нього кукурудзяний крохмаль. Саме він додасть повітряності, якої не завжди вистачає перемеленому м’ясу. Пропорція — на 300 г фаршу потрібно 2 ст.л. крохмалю.

Якщо фарш сухий, потрібно додати компонент, який додасть соковитості. І з цим завданням може впоратися цибуля або яблуко.

Іноді кулінари рекомендують не додавати яйця в фарш. Є думка, що вони роблять м’ясо жорсткішим. Зробіть наступним чином, якщо ви за додаванням яєць. Збийте їх спочатку з сіллю окремо, а потім влийте в масу. Вимішайте та поставте на 30 хвилин в холодильник.

Котлети можна злегка обсмажити на сковороді, щоб утворилася скоринка. А потім в фользі довести до готовності в духовці. Котлети будуть дуже смачними, пухкими та ніжними. Смачного!

Є секрет! Як приготувати грибний суп ресторанної якості

четвер, 8 травень 2025, 18:13

Грибний суп – це, мабуть, чудова нагода приготувати ресторанну страву в домашніх умовах. Навіть за мінімальних зусиль ця розкішна страва завжди виходить смачною, передають Патріоти України. Однак деякі хитрощі допоможуть грибному супу стати по-справжнь...

Є секрет! Чим врятувати надто жирний м’ясний бульйон

четвер, 8 травень 2025, 17:05

Під час приготування м’ясного бульйону, зокрема з домашньої курки або свинини, якщо ви плануєте робити борщ. Багато хто радить використовувати рис, проте не в кожній страві він потрібен, передають Патріоти України. Існують інші хитрощі досвідчених госп...